-ΣΑΝΤΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

-ΣΑΝΤΟΣ

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 3-0 ο Fernando Santos στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης.
Πιο αναλυτικά:
«Είναι ξεκάθαρο ότι στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει και μία που προσπαθούσε απλά να μην χάσει. Στο πρώτο ημίχρονο λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας του Λεβαδειακού, αλλά και της μη καλής δικής μας επιθετικής οργάνωσης δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε με ζωντάνια στο παιχνίδι, αλλά παρότι ήμασταν κυρίαρχοι δεν καταφέρναμε να κάνουμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο β’ ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Όταν τελικά μπήκε το γκολ απελευθερωθήκαμε και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί όταν κερδίζαμε την μπάλα και αφήναμε τον αντίπαλο να οργανωθεί και μετά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αλλαγή νοοτροπίας. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά μ
ε τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».
«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη όπως και πέρυσι. Όλοι θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να είχαμε αναφέρει πολλές δικαιολογίες, περί τραυματισμών ή περί παικτών που ήρθαν αργά στην προετοιμασία… Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Ήταν μία άτυχη στιγμή ο αποκλεισμός από την Heerenveen. Όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε ώστε να καταφέρουμε να είμαστε του χρόνου και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

επιμέλεια- αρησ Μπούρης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ