-Με νίκη ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

-Με νίκη ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ.

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΑΡΗΣ, επικρατώντας στο κατάμεστο απο τους χιλιάδες ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ Κλεάνθης Βικελίδης με γκόλ του Νασούτι στο 68'. Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΡΗΣ του πρώτου ημιχρόνου μας ανησύχησε λιγάκι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε φανερά βελτιωμένος και πιό ορεξάτος επιθετικά . Σημαντικό ρόλο, έπαιξαν και οι αλλαγές του Μαζίνιο καθώς όταν πέρασαν στο αγωνιστικό χώρο οι Κάλβο και Κάμπορα η ομάδα έγινε πιό απειλητική προς την αντίπαλη εστία.

Κρατάμε την νίκη και βλέπουμε τον επόμενο αγώνα, η ουσία είναι αυτή που μετράει. Η ομάδα μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε 3 βαθμούς, καθώς η κάθε νίκη είναι πολύτιμη για να αποκτήσουν οι παίκτες την νοοτροπία του νικητή.

Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ήταν απλά απαράδεκτη, 22 Αυγούστου με 32 βαθμούς και με τον ήλιο κυριολεκτικά να καίει, δεν γίνεται να ορίζεις ποδοσφαιρικό αγώνα στις 16:45. Χάσαμε 2 κιλά ιδρώτα, φαντάσου οι παίκτες!!! Παρ' όλα αυτά 20.000 κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ομάδας με σκόρερ τον Κριστιάν Νασούτι

http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ