-Προβλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

-Προβλέψεις για το φετινό πρωτάθλημα

Αν η "καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.." και με βάση όλα όσα μάθαμε για τις ομάδες.. τότε οι προβλέψεις μας για φέτος είναι οι εξής:
Ο Παναθηναϊκός δείχνει "φαβορί" έστω και δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα. Διαθέτει ποιοτικούς παίχτες σε όλες τις γραμμές και έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Το μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ του ΠΑΟ θα είναι και το μεγάλο του ατού, αφού η ομάδα δεν θα "σκάσει" από κούραση στη μέση της χρονιάς. Ακόμα και στην Ευρώπη πιθανότατα θα κάνει καλή πορεία αφού στις πρώτες φάσεις θα είναι με την πλευρά των ισχυρών και ο κίνδυνος να αντιμετωπίσει μεγάλη ομάδα είναι πολύ μικρός.

Για τη δεύτερη θέση θα γίνει κυριολεκτικά μάχη Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Είναι άγνωστο ποιος θα επικρατήσει. Το πιθανότερο είναι να πηγαίνουμε μαζί μέχρι το τέλος..
Και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός μέχρι και την τελευταία στιγμή θα ενισχυθούν με παίχτες ωστόσο θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να "κλείσουν" τη διαφορά που έχει διαμορφωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού.

Στην τέταρτη θέση "κάθεται" χαλαρά ο.. ΠΑΟΚ και μάλιστα χωρίς αντίπαλο, αλλά με τίποτα για κάτι "περισσότερο" απ' αυτό.

Κάτω από τον ΠΑΟΚ θα γίνει μάχη με Άρη, ΠΑΣ Γιάννινα(!!!), Λάρισα ίσως και Πανιώνιο.

Για υποβιβασμό βλέπουμε ως επικρατέστερους τον Πανθρακικό,τον Λεβαδειακό αλλά ακόμα και τον Αστ.Τρίπολης(!!!)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ