-χώστε τα στις αεροπορικές εταιρείες που δεν ξέρουν που είναι η Μακεδονία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

-χώστε τα στις αεροπορικές εταιρείες που δεν ξέρουν που είναι η Μακεδονία


TUIFLY – Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ MAKEDONIA ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ... ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ (ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤAI ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Η ΛΕΞΗ ΜΑΚΕDONIA.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ? Δημήτρης - Γερμανία
σ.σ. taxalia: Η λύση είναι μία: Να γίνεται αυτό που έγινε σε πρόσφατη πτήση, με φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν από τη Νορβηγία κι όταν ο πιλότος ανακοίνωσε πάνω από τη FYROM, ότι "πετάμε πάνω από τη Μακεδονία", μπούκαραν στο πιλοτήριο και του έδωσαν να καταλάβει, που είναι η Μακεδονία (στα ...Γαλλικά).

Αναρτήθηκε από taxalia

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ