ΠΑΟΚ,ολα 0-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟΚ,ολα 0-0


Έναν ΠΑΟΚ από τα παλιά "απολαύσαμε" στο χτεσινό ματς. Θυμήθηκα την εποχή της σαρδέλας, την εποχή που η μπάλα περνούσε το κέντρο με αίτηση και οι φάσεις γίνονταν με το σταγονόμετρο.


Στο πρώτο μέρος βέβαια, τολμώ να πω ότι παίξαμε αρκετά καλά. Η μπάλα τσουλούσε, κάναμε 1-2 ευκαιρίες (με αποκορύφωμα το γκολ που και πάλι ακυρώθηκε), αλλά όχι σπουδαία πράγματα.Στο δεύτερο μέρος το κέντρο μας κατέρρευσε και η ομάδα ουσιαστικά δεν υπήρχε.Υπάρχει η δικαιολογία του ότι δεν είχαμε καθαρόαιμο φορ, η οποία όμως μόνο μερικώς δικαιολογεί την εμφάνιση αυτή.
Στο δεύτερο μέρος η μπάλα δεν έφτανε καν στην αντίπαλη περιοχή, για να φανεί η απουσία του φορ.Μερικές σκόρπιες σκέψεις:- Η άμυνα δείχνει να σταθεροποιείται. Ο Σάντος κατάλαβε επιτέλους ότι δεν μπορείς να αφήνεις το Μαλεζά στον πάγκο, όταν έχεις και τον Κοντρέρας τραυματία.- Ας ελπίσουμε ότι ο Κοντρέρας -που έπαιξε χτες για 10 περίπου λεπτά- θα βρει σιγά σιγά τα πατήματά του, και μαζί του κι όλη η άμυνα.- Το κέντρο όσο ο Γκαρσία είχε δυνάμεις το ελέγχαμε. Από τη στιγμή που κλάταρε ο Πάμπλο, χάσαμε το κέντρο.
- Ο Ίβιτς που μπήκε στο 60' έδειχνε πιο κουρασμένος από όλους τους άλλους 21 παίκτες. Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά δεν είναι εικόνα παίκτη αυτή.
- Χτες είχαμε φοβερό πρόβλημα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Καταντήσαμε να παίζουμε με καντήλια και γιόμες. Παιχνίδι δεν παίρνεις έτσι, ούτε όταν παίζεις με τον Ατρόμητο.
- Επιμένω ότι το γκολ στο 21' ακυρώθηκε εσφαλμένα, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για το ότι στα επόμενα 70' δεν κάναμε τίποτα.
- Η ομάδα χτες ήταν πολύ νωχελική, άνευρη και χωρίς πάθος.Χρειαζόμαστε επειγόντως ένα ταρακούνημα, ένα ηλεκτροσόκ για να συνέλθουμε και να ξυπνήσουμε πριν χάσουμε πολύ έδαφος. Δεν ξέρει πως θα έρθει αυτό, αλλά δεν γίνεται με αυτό το ρόστερ να μην κάνεις παραπάνω από 1-2 φάσεις στον Ατρόμητο!
Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 05/10/2009 στις 19.00 κόντρα στον Ηρακλή στην Τούμπα

.Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπλένχιο, Φαβάλι, Σαρμιέντο, Μπρίτο (63′ Κάμπας), Αναστασάκος (89′ Καλαντζής), Τάτος (75′ Σφακιανάκης).

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Σαβίνι (81′ Κοντρέρας), Αραμπατζής, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (61′ Κουτσιανικούλης), Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Φωτάκης, Σορλέν (61′ Ίβιτς), Βιεϊρίνια.Κίτρινες: 23' Νεμπεγλέρας, 27' Σκόνδρας, 83' Αναστασάκος - 22' Μαλεζάς, 48' Αραμπατζής, 86' Κοντρέρας
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ