Νίκη 1-0 με Loco Abreu στις καθυστερήσεις! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Νίκη 1-0 με Loco Abreu στις καθυστερήσεις!

Ο ΑΡΗΣ πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Αυτή την φορά χρειάστηκαν 92΄λεπτά για να φτάσει ο ΑΡΗΣ στο γκολ. Ο Φλάβιο σέντραρε από τα δεξιά και ο Λόκο Αμπρέου με μία εκπληκτική κεφαλιά έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του ΑΡΗ. Νωρίτερα η ομάδα του Μαζίνιο έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι, ενώ δικαιούταν τουλάχιστον δυο πέναλτι, το ένα σε ανατροπή του Κάλβο στο 52΄και το άλλο σε τράβηγμα της φανέλας του Αμπρέου στο 84΄. Παρόλα αυτά ο ΑΡΗΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με το γκολ του Αμπρέου Ο κ. Τριτσώνης από την Αθήνα απέβαλε σωστά στο 45΄τον Σουάνη με δεύτερη κίτρινη, αλλά στην συνέχεια δεν σημείωσε τα καθαρά πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ. Κίτρινες κάρτες είδαν και οι Ρομπέρζ, Κιντάνα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Νασούτι, Ρονάλντο Γκιάρο (43' Ρομπέρζ), Αράνο, Φερνάντες, Φλάβιο, Γκρασιάν, Κάλβο (60' Χαβίτο), Κόκε (70' Κάμπορα), Αμπρέου.
Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Παπαδημητρίου, Τζάγκι, Σταθάκης, Φλίσκας, Ταϊντέρ (58' Βασιλακάκης), Στρμπα, Κιντάνα (72' Τζιωρτζιόπουλος), Σουάνης, Πόι (84' Λουτσιάνο).

kai ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ. ΝΙΚΗ ΑΡΗ ΜΕ ΑΜΠΡΕΟΥ!!! http://animationaris.blogspot.com/
Πώς γίνεται κάθε χρόνο αυτή η Ξάνθη να έρχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης, να ταμπουρώνεται στην άμυνα και να παίζει αντιποδόσφαιρο,να κάνει ένα κάρο καθυστερήσεις και να είναι γενικώς εκνευριστική;;;;...
Κανονικά θα έπρεπε να τους ζητήσουμε και τα έξοδα για την βενζίνη που έκαψε το αυτοκινητάκι μπες- βγές κάθε τρεις και λίγο. Αλλά, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και Λόκο Αμπρέου στο 92'.
Αρχικά, ο Αμπρέου δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, η καριέρα του και τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους, και το τελειώνω εδώ το θέμα γιατί κουράζει.Απο εκεί και πέρα, εκπληκτική κερκίδα για ακόμη μια φορά σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης με 20.000 κόσμο και χώρις να ανάψει ούτε ένας πυρσός.
Μεγάλη προσέλευση κόσμου για παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη. Ηταν η ανταμοιβή της ομάδας για την καλή της αγωνιστική παρουσία στο ΟΑΚΑ.Ο Τριτσώνης, ο διεθνής μάλιστα Τριτσώνης, έκλεισε τα μάτια του σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις πέναλντι υπέρ του ΑΡΗ (ανατροπή του Κάλβο, τράβηγμα φανέλας στον Αμπρέου) αναγκάζοντας τον Γιάννη Κόντη να μιλήσει πρίν την συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών. Πότε θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί κύριοι της ΚΕΔ;;;; Θα μιλούσαμε πάλι σήμερα για αλλοίωση αποτελέσματος αν ο ΑΡΗΣ δεν σκόραρε στο 92';; Μας έχετε καταντήσει γραφικούς στο να σπαταλάμε την ενέργεια μας με το να ασχολούμαστε με την διαιτησία κάθε ΣαββατοκύριακοΣτο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο ΑΡΗΣ και μόνο αυτός προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά πως να σκοράρει εύκολα όταν 11 παίκτες αρχικά και 10 μετά την δίκαιη αποβολή του Σουάνη είναι κάτω απο την γραμμή του κέντρου.Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά με μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 2' με κεφαλιά ψαράκι του Κόκε μετά απο σέντρα του Νέτο. Ο Γκιάρο με την προβολή του στο 8' έσωσε την ομάδα απο τα χειρότερα. Δυστυχώς ένας ακόμα βασικός παίκτης μετά τους Ναφτί και Γκαρσία και απο τους καλύτερους στις μέχρι τώρα 5 αγωνιστικές τραυματίζεται και περιμένουμε να δούμε πόσο σημαντικός θα είναι ο τραυματισμός του.Ο Φερνάντεζ ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο κορυφαίος παίκτης του ΑΡΗ, αξίζει πραγματικά να πάρει την φανέλα του βασικού σπίτι του για την απίστευτη μαχητικότητα του, έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και έδειξε μεγάλο πάθος.
Ο Κόκε αν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν απο τους καλούς του αγώνα και έδειξε μεγάλη διάθεση, στο τέλος μας άφησε με την εντύπωση ότι πρέπει να προστατευθεί από τον προπονητή και να δοθούν οι ευκαιρίες στον Κάμπορα. Το να βλέπουμε τον Αμπρέου να είναι στατικός το καταλαβαίνουμε γιατί είναι "βαρύ κορμί", το να βλέπουμε και τον Κόκε όμως......έχει χάσει την εκρηκτικότητα του κακά τα ψέματα......
Όσοι ήταν στο γήπεδο, είδαν τον Κάμπορα όσο έπαιξε να είναι κινητικός και να κάνει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας επιθετικός και χωρίς την μπάλα για να απασχολεί τους αμυντικούς, απλές κινήσεις δηλαδή που τις μαθαίνουμε στα τζούνιορ. Δεν είναι κακό όταν είσαι ντεφορμέ να κάτσεις και λίγο στον πάγκο...Η καλή σέντρα που έχει ο Φλάβιο πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρον.
Ο Γκρασίαν ενώ στο ΟΑΚΑ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα στην Ελλάδα (μπορεί ακόμα καλύτερα) στο χθεσινό παιχνίδι κυμάνθηκε στην μετριότητα.Μάζευε και ας είναι ρόγες, τρείς ακόμα βαθμοί στο σύνολο 10 και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στον Πανθρακικό. Όπως είχε δηλώσει και ο Νασούτι την πρώτη αγωνιστική μετά την λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο : "Ήρθα στον ΑΡΗ για να δώσω 30 τελικούς".
Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ακολουθούν τώρα 2 παιχνίδια εκτός έδρας με Πανθρακικό και Εργοτέλη όπου ο ΑΡΗΣ πρέπει να πάρει τους 6 βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι για την συνέχεια.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ