ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (11/9) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (10/09/2009) - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (11/9) ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (10/09/2009)

Μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά ήταν το ενδιαφέρον των φιλάθλων κατά την σημερινή, τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων για το WAF 2009 από το Καυτανζόγλειο στάδιο.
Από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, έξω από το ειδικό εκδοτήριο ήταν σχηματισμένες ουρές τουλάχιστον 30 ατόμων, με συνέπεια να απομείνουν λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για καθεμιά από τις δύο ημέρες των αγώνων
Τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια θα πωλούνται ΣΉΜΕΡΑ (Παρασκευή 11/9) από εκδοτήριο στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γ' Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας για την Παρασκευή 11/9: 13:00 - 18:00).
Το ίδιο εκδοτήριο θα λειτουργήσει και το Σαββατοκύριακο με διευρυμένο ωράριο (10:00 - 19:00), μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Από το ίδιο σημείο, θα μπορούν επίσης να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους όσοι είχαν κάνει κρατήσεις μέσω http://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2000250 και δεν τα έχουν παραλάβει ταχυδρομικώς.
Παράλληλα, συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας http://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2000250, καθώς και από επιλεγμένα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα οποία είναι εγκατεστημένα τα ειδικά Αυτόματα Συστήματα Πληρωμών (APS)
.Επισημαίνεται ότι οι φίλαθλοι που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια μέσω της Τράπεζας Πειραιώς δεν χρειάζεται να ανταλλάξουν τα αποδεικτικά κράτησης (voucher) με εισιτήρια και θα μπορούν να εισέρχονται στο Καυτανζόγλειο στάδιο επιδεικνύοντας απλώς την απόδειξη της κράτησής τους. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να κάθονται σε όποια θέση επιθυμούν, στην συγκεκριμένη κερκίδα που ορίζεται από το voucher που έχουν στην κατοχή τους.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ευρώ (για δύο ημέρες), 5 ευρώ (για μία ημέρα).
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 15 ευρώ (για δύο ημέρες), 10 ευρώ (για μία ημέρα).
VIP: 50 ευρώ (για δύο ημέρες), 40 ευρώ (για μία ημέρα).-Ειδικές τιμές έχουν προβλεφθεί για σχολικά γκρουπ και μαθητές
-Παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν αλλά μόνο στην οικονομική θέση (Γενική Είσοδος - άνω διάζωμα).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ