ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΒΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΒΟΥ

Με ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του Παγκόσμιου Τελικού Στίβου WAF – IAAF / VTB Bank 2009 που θα φιλοξενήσει το Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Ενδεικτικό στοιχείο του έντονου ενδιαφέροντος που επιδεικνύει το φίλαθλο κοινό της Βόρειας Ελλάδας, είναι το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν δοθεί περισσότερα από 8.000 εισιτήρια. Πρόκειται εξάλλου για το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός που θα φιλοξενήσει φέτος η Θεσσαλονίκη, ενώ οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές.Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω της ιστοσελίδας http://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2000250, καθώς και από επιλεγμένα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού και εφόσον έχουν μείνει αδιάθετα εισιτήρια, κατά το διήμερο των αγώνων (12-13 Σεπτεμβρίου) έχει προβλεφθεί να λειτουργήσουν 12 εκδοτήρια έξω από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στην συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Γ’ Σεπτεμβρίου, καθώς και στο Καυτανζόγλειο στάδιο, από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την έναρξη των αγωνισμάτων.
Ωστόσο, είναι σαφές ότι έχει περιοριστεί η διαθεσιμότητα των θέσεων και δεν αποκλείεται να έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια μέχρι το διήμερο των αγώνων.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν αποκλειστικά και μόνο για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους όσοι έχουν προλάβει να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις μέσω www.tickethour.com ή Τράπεζας Πειραιώς.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ευρώ (για δύο ημέρες), 5 ευρώ (για μία ημέρα).
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 15 ευρώ (για δύο ημέρες), 10 ευρώ (για μία ημέρα).VIP: 50 ευρώ (για δύο ημέρες), 40 ευρώ (για μία ημέρα).
* Ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες για σχολικά γκρουπ και μαθητές
* Παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εισέρχονται στο στάδιο δωρεάν αλλά μόνο στην οικονομική θέση (Γενική Είσοδος).
E.K

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ