Τώρα χρειάζεται ενότητα- Ενάντια σε όποιον μειώνει τον Ηρακλή και τον λαό του - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Τώρα χρειάζεται ενότητα- Ενάντια σε όποιον μειώνει τον Ηρακλή και τον λαό του

Είναι πλέον νόμος. Είναι πλέον κανόνας της ζωής. `Όσο δυναμώνεις, όσο ισχυρότερος γίνεσαι, όσο μεγαλώνεις και γεμίζεις μετά από χρόνια ένα πέταλο 7000 θέσεων, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε λογής πόλεμο που θα σε κάνουν.
Από τον πιο αστείο παραγοντίσκο, μέχρι την διοίκηση οποιασδήποτε ομάδας και από τον πιο κομπλεξικό δημοσιογράφο που γράφει στα γεράματα σε κάποιο δωμάτιο των Καπη της γειτονιάς του μέχρι τον κοντοπούτανο "Ξερόλα" των πάντων.
Πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις, όλος ο λαός του Ηρακλή να είναι ενωμένος. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κάθε εχθρό μας σαν μια γροθιά. Πρέπει να αντιδράμε σε οτιδήποτε μας ενοχλεί γιατί αν δε το κάνουμε θα συνεχίσουν να μας τρυπάνε. Κανείς δε μπορεί να μας διχάσει. `Όλοι οι σύνδεσμοι αλλά και ο απλός κόσμος, είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Το Σαββατόβραδο, αν εξαιρέσουμε την ενέργεια του "Νίκου" ζήσαμε στιγμές μαγικές. Κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε.
Με μπροστάρη την Αυτόνομη Θύρα 10 σε ούτε 2 χρόνια λειτουργίας, αρχίσαμε να βλέπουμε το όραμα μας για ένα ισχυρό πέταλο να πραγματοποιείται, έχουμε συμπαρασύρει και τον υπόλοιπο κόσμο σ’ αυτές τις μοναδικές στιγμές που βιώνουμε φέτος, έχουμε ανέβει οπαδικό επίπεδο και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό ενοχλεί. Αλλά δε θα κάνουμε κανενός τη χάρη. Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ. `Εχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. ONE STEP BEYOND
Υ.γ Να ετοιμαζόμαστε και για ΟΑΚΑ σιγά σιγά...

αυτόνομη θύρα 10

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ