ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΔΕΛΦΑΚΙ!!!!

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ?

ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Πληροφοριακό Προφίλ

H αθλητική και πολιτική γνώμη εκδόθηκε το 1993 από τους κ. κ. Χρίστο Τσάγκα και Χρήστο Μεντή και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα έσε εβδομαδιαία βαση, έχοντας κατακτήσει ένα μεγάλο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Υπουργείου Τύπου βρίσκεται στην πρώτη θέση αναγνωσιμότητας ανάμεσα από τις άλλες εφημερίδες των Ιωαννίνων.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ίδια μέσα διανομής σε όλα τα περίπτερα των Ιωαννίνων, ενώ διανέμεται σε συνδρομητές από το δίκτυο διανομής της εφημερίδας και αποστέλλεται ταχυδρομικά σε όλο τον κόσμο.
Από το έτος 2007 η ιδιοκτησία μεταβιβάστηκε στον κ. Γεώργιο Τζιαφά, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του συγκροτήματος των καθημερινών "Πρωινών Νέων" των Ιωαννίνων και της εβδομαδιαίας "7ΜΕΡΕΣ" , ενώ διευθυντής σύνταξης έχει αναλάβει ο κ. Κώστας Πάνος.
Με την "αθλητική γνώμη" συνεργάζονται οι κ.κ. Χρίστος Τσάγκας, Βασίλης Μπίτας, Νίκος Σκούμπος, Αλέκος Καρύτσας και Κώστας Παππάς, ενώ υπάρχει ένα δίκτυο ανταποκριτών σε ολόκληρη τη βορειοδυτική Ελλάδα.
ΓΡΑΦΕΙΑ: Πίνδου και Πυρομάγλου 1 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ: στοά Κατσάρη ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 26510 28371, 26510 73183
ΦΑΞ: 26510 74464
e-mail: gnomi7m@otenet.gr



ΕΞΩΦΥΛΛΟ 14-9-2009

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ