Ντεμπούτο με γκολ για τον Πίτου Γκαρσία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ντεμπούτο με γκολ για τον Πίτου Γκαρσία


Σε… φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στον Βόλο κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό ο ΑΡΗΣ ηττήθηκε με 4-3. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της τοπικής ομάδας με τον κ. Ντάκο να ζητάει την αντικατάσταση του Αρβανίτη και του Χανιώτη για να μην τους αποβάλλει μετά από φάουλ σε Λαμπριάκο και Φερνάντεζ αντίστοιχα που σε επίσημο παιχνίδι θα ήταν σίγουρες κόκκινες κάρτες. Ο ΑΡΗΣ άνοιξε το σκορ στον 2΄ με τον Χαβιέρ Κάμπορα. Στο 21’ ο Λεωνίδας Καμπάνταης, πήρε το ριμπάουντ έπειτα από απόκρουση του Πέσκοβιτς και σημείωσε το 1-1. Στο 47΄ ο Χαβίτο έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα με ωραίο πλασέ και μετά από πολύ ωραία μπαλιά του Κουλουχέρη. Στο 62΄ ο Αμπράμοβιτς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα πάνω από την γραμμή μετά από καραμπόλες που αιφνιδίασαν τον Πιοβεζάν. Ο Μόνχε στο 66’ με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ψυχογιού από τον Γραικό, σημείωσε το 3-2 και ο Πλιάγκας δέκα λεπτά αργότερα έκανε το 4-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πίτου Γκαρσία στο78΄ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΑΡΗ, ύστερα από σουτ του Κόκε και απόκρουση του Καλογεράκη.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της επίθεσης στα παρκαρισμένα (!) πούλμαν της αποστολής του ΑΡΗ αλλά και των φιλάθλων που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές την ώρα του αγώνα, όντας αφύλακτα και (ευτυχώς) άδεια, έξω από το γήπεδο.

Απόντες για διάφορους λόγους(διεθνείς, μικροπροβλήματα τραυματισμών, ξεκούραση) ήταν οι Αμπρέου, Σηφάκης, Γκαρσία, Ναφτί, Ρομπέρζ, Αράνο, Βανγκέλι, ενώ την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί απογευματινή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ντονάτο, με δεδομένη την απουσία του Μαζίνιο στην Βραζιλία.
Οι συνθέσεις των ομάδων:Ολυμπιακός Βόλου: Κολίτσι, Κοτίτσας, Αρβανίτης, Λιόλιος, Κακαράς, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μόνσε, Ροζέριο, Χανιώτης (44’ Μπουλούτ), Καμπάνταης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Καλογεράκης, Ψυχογιός, Κοντέων, Σωτήρχος, Ζαραδούκας, Καρλόπουλος, Μητρόπουλος, Ιακωβάκης, Πλιάγκας και Αμπράμοβιτς. ΑΡΗΣ: Πέσκοβιτς(46΄Πιοβεζάν), Φλάβιο(72 Νέτο), Νασούτι (46΄Ρονάλντο), Κουλουχέρης, Αραβίδης (61΄Γραικός), Πρίττας (59΄Κάλβο), Φερνάντεζ (73΄Οικονομόπουλος), Χαβίτο (65΄Πίτου Γκαρσία), Κάμπορα (46΄Ρόβας), Ντέιλι (60 Γκρασιάν), Λαμπριάκος (60΄Κόκε).
επιμέλεια ΧΑΡΗΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ