Βουλευτής είμαι, όπου θέλω παρκάρω - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Βουλευτής είμαι, όπου θέλω παρκάρω


Μέσα στα "δικαίωματα" ενός βουλευτή είναι να παρκάρει όπου θέλει, ακόμα και αν το όχημά του μπλοκάρει τους πολίτες που τόσο εκτιμά.
Σύμφωνα με το μπλογκ frappelections.blogspot.com, ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα στον χώρο όπου υπάρχουν κορίνες για την κλούβα των ΜΑΤ στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε μποτιλιάρισμα. Το σημείο είναι δίπλα από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.


Σύμφωνα με το μπλογκ, πέρασε ένας Ζητάς και ένα τζιπ της αστυνομίας, μέχρι που τελικά ένας αστυνομικός και αφού είχε δημιουργηθεί κομφούζιο ζήτησε από τη συνοδηγό που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο να ζητήσει από τον οδηγό του να το μετακινήσει. Ο αστυνομικός τότε πληροφορήθηκε από τη συνοδηγό, ότι επρόκειτο "για αυτοκίνητο βουλευτή" και προφανώς δεν θα μπορούσε να πάρει κλήση.


Ο αστυνομικός όμως συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να κάνει τη δουλειά του, προκαλώντας τις αντιδράσεις της κυρίας, που υπερασπιζόταν την ανωτερότητα του βουλευτή σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους πολίτες
Τελικά, ο "ευσυνείδητος" οδηγός και υποψήφιος στην Β' Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ Χάρης Τσιόκας βγήκε από το κτίριο και ζήτησε και τον αριθμό του αστυνομικού που προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του, διδάσκοντας ήθος και σεμνότητα.

Τα βίντεο, οι πληροφορίες και η φωτογραφία είναι από το ιστολόγιο frappelections.blogspot.com.

ευχαριστούμε τον Άγγελο που μας έστειλε το υλικό.

ακόμα δημοσιεύουμε και την παρακάτω ομιλία του κυρίου Τσιόκα.

Αποσπασμα απο την προεκλογικη ομιλια του Χαρη Τσιοκα στο Δημο Θερμαϊκου στους Νεους Επιβατες για τις Εκλογες Οκτωβριου 2009

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ