Να φύγει και αυτή η εβδομάδα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Να φύγει και αυτή η εβδομάδα.

Πραγματικά αυτές οι μέρες που περάσανε χώρις κανένα αθλητικό ενδιαφέρον γύρω απο τον ΑΡΗ ήταν πολύ βαρετές, μου θυμίσανε μέρες Ιούνη λίγο μετά το τέλος του πρωταθλήματος και λίγο πριν την αρχή της μεταγραφολογίας όπου κυριολεκτικά δεν κινείται φύλο γύρω απο τα αθλητικά δρώμενα.
Η Αθηνοκεντρική Εθνική του ποδοσφαίρου όσο θα στελεχώνεται απο παίκτες, που όχι απλά δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους (βλέπε Σειταρίδη), αλλά ούτε κάν είναι στην αποστολή αυτής (βλέπε Τζιόλη), θα με αφήνει παγερά αδιάφορο .

Επίσης δεν καταλάβα ποτέ γιατί σε ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι η ΕΠΟ πήρε την απόφαση να αγωνιστεί η ομάδα στο αχανές (άδειο) στάδιο του ΟΑΚΑ;;;
Κάποια "ζώα" την προηγούμενη εβδομάδα γίνανε πρώτη είδηση με την επίθεση τους στη Σουρωτή σε γυναίκες, παιδιά και με πισώπλατα μαχαιρώματα. Πόσο χρόνια πίσω πήγατε την Θεσσαλονίκη;;; Στην αρχή μερικοί, πήγαν να περάσουν την αγαπημένη τους λεζάντα "άγνωστοι", αλλά μετά καταλάβανε ότι αυτή την φορά δεν τους έπαιρνε να το κάνουν. Πόσοι ΑΡΕΙΑΝΟΙ είπανε καλά που υπάρχουν τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ μόλις είδανε το πρωτοσέλιδο της επομένης απο την επίθεση στη Σουρωτή με φωτογραφίες ντοκουμέντα;;;
Απάντηση: ΟΛΟΙ.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για αυτούς που δούλεψαν σκληρά τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ να περνάνε έξω απο σχολεία και να βλέπουνε μέσα στις αυλές πιτσιρίκια με την φανέλα του ΑΡΗ, να βλέπουν ξανά και στο μέγιστο βαθμό οικογένειες στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αυτές τις όμορφες στιγμές δεν πρόκειται 40-50 βλαχόμαγκες να μας τις χαλάσετε.
Άλλοι, το βράδυ της επίθεσης σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης βάζανε κρητικά τραγουδάκια και ο διευθυντής του σταθμού βγήκε στον αέρα προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.. σταματώντας την λειτουργία του σταθμού για εκείνη την ημέρα. Η ιστορία τα κατέγραψε όλα αυτά Κύριοι που θέλετε να λέγεστε παραγωγοί και μεγαλοδημοσιογράφοι.Κάποιος άλλος διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού δοξολογούσε τον Θεό που τον φώτισε και είχε διώξει πριν μερικούς μήνες τον εν λόγω ραδιοφωνικό παραγωγό-οπαδό που έβαζε τα τραγούδια.
Η μνήμη του ΑΡΕΙΑΝΟΥ απέχει έτη φωτός απο την μνήμη ενός χρυσόψαρου. Ο ΑΡΗΣ πονούσε κάποτε στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν με 2 ραδιόφωνα και με εφημερίδα. ΤΟ ARIS FM 92,8 στις 19 Οκτωβρίου θα μεταδίδεται στον "αέρα" της πόλης.


Μετά την εκδρομή-κατάληψη στην Κομοτηνή ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ετοιμάζεται με αεροπλάνα και βαπόρια για την Κρήτη για να παραδώσει ακόμα ένα μάθημα οπαδικής κουλτούρας. Ήδη οι θέσεις για τα 2 τσάρτερ του SUPER-3 έχουν κλείσει και ακολουθούν οι οδικές εκδρομές. Φέτος είπαμε πάμε για το κάτι παραπάνω και σε όσο καλή κατάσταση και να βρίσκεται ο Εργοτέλης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Αμήν και πότε να περάσει αυτή η εβδομάδα και να αρχίσει επιτέλους η αγωνιστική δράση.
http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ