Μπορούμε διπλό με Παναθηναϊκό» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Μπορούμε διπλό με Παναθηναϊκό»


Ο Νίκος Αραμπατζής είχε να σκοράρει σχεδόν τρία χρόνια σε επίσημο ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πριν από το γκολ που πέτυχε το περασμένο Σάββατο επί των Ιωαννίνων διαμορφώνοντας το 2-0, είχε σκοράρει στις 6 Ιανουαρίου του 2007 πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή στο 2-0 επί της ΑΕΚ του Φερέρ.
Τότε είχε πετύχει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ επί του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε το δεύτερο. «Το γκολ ήταν στην ίδια εστία, μπροστά από τη Θύρα 4», θυμήθηκε ο Νίκος Αραμπατζής μιλώντας χθες στο «Μ» μετά από την προπόνηση.
«Το γκολ επί της ΑΕΚ ήταν με το δεξί πόδι, ενώ επί των Ιωαννίνων ήταν με το αριστερό…», πρόσθεσε, ενώ η ικανοποίηση ήταν έκδηλη στο πρόσωπό του για το πρώτο προσωπικό γκολ μετά από πολύ καιρό και μία μεγάλη περιπέτεια με τον σοβαρό τραυματισμό που τον είχε κρατήσει εκτός γηπέδων για ένα χρόνο.
«Το σημαντικό δεν είναι το γκολ που πέτυχα εγώ, αλλά η νίκη της ομάδας, η οποία συνεχίζει την ανοδική πορεία που είχε τον τελευταίο καιρό. Για μένα πιο σημαντικό από το γκολ ήταν το γεγονός ότι έχω πάρει ορισμένα συνεχόμενα παιχνίδια, αρχίζω να βρίσκω ένα ρυθμό και πατάω όλο καλύτερα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό μου.
Νομίζω ότι η ομάδα βρίσκει στο δρόμο της και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη», επισήμανε ο δεξιός μπακ χαφ του ΠΑΟΚ.Στο ματς με τα Γιάννινα πριν πετύχει το γκολ, είχε τουλάχιστον ακόμη δύο σουτ τα οποία όμως δεν είχαν την ίδια ευτυχή κατάληξη με το τρίτο, που η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα των φιλοξενούμενων…
«Ο κ. Σάντος μας ενθαρρύνει όλους μέσα στην ομάδα να δοκιμάζουμε τα πόδια μας και να σουτάρουμε όταν βρεθούμε έξω από την αντίπαλη περιοχή. Εγώ το έκανα 2-3 φορές το περασμένο Σάββατο με τα Γιάννινα και μία από αυτές δικαιώθηκε στέλνοντας τη μπάλα στα δίκτυα…», τόνισε.
Ο ίδιος δεν παραγνωρίζει το γεγονός ότι έχει κάνει κάποια λάθη στα ματς που έχει παίξει ως τώρα, άλλα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνει την εικόνα του.
«Ξέρω καλά ότι έχω κάνει κάποια λάθη, αλλά προσπαθώ να τα απαλείψω, να διορθώσω κάποια πράγματα και να βελτιώσω όσο μπορώ το παιχνίδι μου για να βοηθήσω περισσότερο τον ΠΑΟΚ», εξήγησε.Όσο για τη συνέχεια; «Είναι αλήθεια ότι τις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια πήραμε 2Χ2 νίκες και βελτιώσαμε την βαθμολογική μας θέση. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Ξέρουμε ότι τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, αλλά πλέον βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε.
Ο Παναθηναϊκός δείχνει φέτος ότι είναι ποιοτικότερη ομάδα από πέρυσι, ξέρουμε ότι θα δεχθούμε μεγάλη πίεση αλλά εφόσον παίξουμε όπως πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να πάρουμε το διπλό ή τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα», κατέληξε.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ