φαπα στον φραπα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

φαπα στον φραπα

ΠΑΟΚ - Άρης 83-48 για την 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ
Όποιος με παρακολουθεί σε αυτό το blog, ξέρει ότι απεχθάνομαι το μπάσκετ και σπανίως ασχολούμαι με αυτό.Επειδή όμως από τότε που έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος και βγήκε το ζευγάρι ΠΑΟΚ - Άρη τόσο νωρίς, αλλά ειδικά την τελευταία εβδομάδα, με έχουν πρήξει όλα τα ερπετά που ξέρω, και μιλούσαν μεγαλόστομα για διασυρμό του ΠΑΟΚ, για fair play που θα κάνουν, για προπόνηση και ζέσταμα, για τον καημένο τον ΠΑΟΚ που είναι χάλια κλπ κλπ κλπ, σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση.
Ρίξαμε μια μεγαλειωδέστατη φάπα στον ψευτο-αυτοκράτορα του μπάσκετ, στον αυτοκράτορα της φάπας και της καρπαζιάς, επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη διαφορά που υπήρξε ποτέ στα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρη.
Ανάξιο σχολιασμού το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν σαρωτικός και διέλυσε τον πολυδιαφημισμένο αρούλη των εκατομμυρίων και των ηχηρών μεταγραφών, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν και πιο έτοιμος από εμάς, έχοντας αρχίσει προετοιμασία νωρίς για τις φάπες από το Μαρούσι.
Περαστικά στο συμπολιτάκο. Καλό θα ήταν να το βουλώσουν επιτέλους, να μας αφήσουν ήσυχους και να κρυφτούν στις σκουλικοφωλιές τους για αρκετό καιρό.
http://paoki.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ