βιβλίο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

βιβλίο


ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΟΜΟΣ 1 ΕΘΝ.ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τόμος 1: Εθνική Ομάδα ΠοδοσφαίρουΜαζί δώρο DVD με τα 2 επεισόδια της ομώνυμης τηλεοπτικής παραγωγής του ΣΚΑΪ «Για πάντα πρωταθλητές» για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από επτά πολυτελή βιβλία παρουσιάζονται οι καλύτερες στιγμές των συλλόγων (ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ) και των Εθνικών Ομάδων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) από την ίδρυσή τους έως και σήμερα.
Η ιστορία που δημιούργησαν οι σπουδαιότερες μορφές των γηπέδων, τα ινδάλματα χιλιάδων παιδιών και νέων σε όλη την Ελλάδα τις προηγούμενες δεκαετίες, οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του ελληνικού αθλητισμού και οι πιο δημοφιλείς σταρ των αγωνιστικών χώρων. Η πρώτη αθλητική σειρά στην ελληνική βιβλιογραφία είναι βασισμένη σε πολύμηνη έρευνα στα επίσημα αρχεία των συλλόγων, των ομοσπονδιών κάθε αθλήματος, αλλά και στις ιδιωτικές συλλογές των παικτών που αγωνίστηκαν τις προηγούμενες δεκαετίες, φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.
Κάθε τόμος ξετυλίγει την πορεία μιας διαφορετικής ομάδας μέσα στον χρόνο, από τις πρώτες ημέρες της ίδρυσης μέχρι τη σημερινή εποχή.Η έκδοση ακολουθεί τη μετάδοση της ομώνυμης σειράς ντοκιμαντέρ, που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση του θέματος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ