1ο Τουρνουά Pro Evolution Soccer: Τετάρτη 30/12 στο ΠΑΟΚ Megastore! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

1ο Τουρνουά Pro Evolution Soccer: Τετάρτη 30/12 στο ΠΑΟΚ Megastore!

Το ΠΑΟΚ Megastore διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Pro Evolution Soccer. Eλάτε στο ΠΑΟΚ Megastore, παίξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι και κερδίστε πλούσια δώρα! Εισιτήρια διαρκείας, φανέλες και μπάλες του ΠΑΟΚ και μια κονσόλα XBOX 360 σας περιμένουν...
Η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά ορστικοποιήθηκε για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009 από τις 12:00 έως τις 18:00 στις έξι εγκατεστημένες κονσόλες ΧΒΟΧ εντός του ΠΑΟΚ Megastore!
Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώνετε στο ΠΑΟΚ Megastore από σήμερα και μέχρι μια ώρα (έως τις 11:00 δηλαδή) πριν από την έναρξη του τουρνουά.
Το PES 2010 περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, περισσότερες από οποιεσδήποτε άλλες στην ιστορία του παιχνιδιού! Το PES 2010 είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός αγώνας... Απαιτεί στρατηγική και γρήγορες αντιδράσεις όπως ακριβώς στην πραγματικότητα!
Με το PES 2010 μπορείς να ζήσεις τον απόλυτο ποδοσφαιρικό αγώνα παίζοντας με τους αγαπημένους παίκτες του ΠΑΟΚ! Βλέπετε, ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες που επιλέχθηκαν από την εταιρία ΚΟΝΑΜΙ για το PES 2010!
ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Το πρώτο βραβείο είναι μια τσάντα με πλήρη αθλητικό ιματισμό (φανέλα, φόρμα, παπούτσια κ.λ.π.) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το δεύτερο βραβείο μια αυθεντική φανέλα της περιόδου 2009-2010 με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας, το τρίτο βραβείο μια μπάλα PUMA με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Παράλληλα θα δοθούν μια κονσόλα ΧΒΟΧ 360 και τρία (3) εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 7, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε όλους τους επόμενους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της αγαπημένης μας ομάδας!!!
Πληροφορίες τουρνουά

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ