ΑΡΗΣ ,ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ ,ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το χθεσινό παιγνίδι και η ήττα από τον Αστέρα σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής στον ΆΡΗ.
Είναι πια φανερό ότι το μοντέλο που βαδίζει η ομάδα με ξένους μόνο παίκτες δεν τραβάει και πως το μέλλον της είναι δυσοίωνο.
Το παρήγορο στην όλη υπόθεση είναι πως το άσχημο αποτέλεσμα και ακόμα περισσότερο η άσχημη εμφάνιση ήρθε την ‘’κατάλληλη’’ εποχή.
Και εννοώ πριν από την μεταγραφική περίοδο.
Ο Άρης, αυτή η λαοπρόβλητη ομάδα της Μακεδονίας δεν πρέπει να αδικήσει κι άλλο τον εαυτό του και τους οπαδούς του.
Ο κόσμος χθες έστειλε το μήνυμα .
Στήριξη στον Κούπερ και ‘’διώξιμο’’ όλων όσων θέλουν να τον φάνε…
Γιατί αυτή η γηπεδική αδιαφορία πολλών παικτών αυτό τον σκοπό είχε.
Ξέρουν ότι μετά τον Αμπρέου θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλοι 5 πρωτοκλασάτοι παίκτες(πολλοί μιλούν για δέκα) και προσπαθούν να εκθέσουν τον προπονητής τους βασιζόμενοι στην σκέψη ότι αν δεν πάνε καλά τα πράγματα αντί γι αυτούς θα φύγει αυτός.
Είναι πια απαίτηση του κόσμου του Άρη να βγει η διοίκηση και να στηρίξει τον προπονητή, ανανεώνοντας του το συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο για δύο χρόνια Η επόμενη μέρα ,αλλά και οι νέοι κανονισμοί της ΟΥΕΦΑ απαιτούν αλλαγές.
Φεύγοντας τώρα αυτοί που δεν προσφέρουν και ερχόμενοι 2-3 έτοιμοι παίκτες επιλογής του διάσημου προπονητή και μπολιάζοντας μερικούς από τους νέους Κ-21 που κυριολεχτικά εντυπωσιάζουν θα έρθουν καλύτερες μέρες στον ΆΡΗ..
ΟΙ Γραίκος, Αγτζίδης, Γιαννίτσης, Γιώρης και τα άλλα παιδιά ,δεν θα είναι χειρότεροι από τους μισθοφόρους, απεναντίας θα ξέρουν ποιο σήμα θεού φοράνε στην φανέλα τους….

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ