Καβάλα για πρωτάθλημα" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Καβάλα για πρωτάθλημα"


Πρώτο θέμα στην Πολωνία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό η Καβάλα με την απόκτηση του Εμπι Σμολάρεκ και ο Σταύρος Ψωμιάδης μίλησε εκεί για κατάκτηση τίτλου στην Ελλάδα από τους Αργοναύτες, προαναγγέλοντας ακόμη πιο ηχηρές μεταγραφές.Μιλώντας στην πολωνική εφημερίδα «Super Experss», ο πρόεδρος της Καβάλας ήταν κατηγορηματικός:«Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν διάσημο παίκτη να αγωνιστεί σε μια ομάδα που δεν είναι τόσο γνωστή. Μας πήρε χρόνο, αλλά τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα. Ο Εμπι ήθελε να σιγουρευτεί ότι έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες με αυτόν». Ο Σταύρος Ψωμιάδης μίλησε και για το κόστος της μεταγραφής χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: «Είμαι πλούσιος και μπορώ να καλύψω ακόμα και το πιο υψηλό συμβόλαιο. Σας διαβεβαιώνω ότι ο Σμολάρεκ δεν "ξετίναξε" το μπάτζετ μας. Ενας καλός παίκτης ποτέ δεν ξεχνάει το ποδόσφαιρο. Δεν ανησυχώ».Οσο για τους μελλοντικούς στόχους του, ανέλυσε τα σχέδιά του ρίχνοντας τη βόμβα:
«Θέλω να γίνει η Καβάλα η νέα δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο πρόσφατο παρελθόν η ομάδα είχε οικονομικά προβλήματα που την είχαν οδηγήσει στη Γ’ Εθνική. Από τη μέρα που η οικογένειά μου ανέλαβε τα ηνία όλα άλλαξαν. Ανεβήκαμε στη Σούπερ Λίγκα και η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Ο Σμολάρεκ είναι μόλις ο πρώτος παίκτης που αποκτήσαμε τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Τις επόμενες σεζόν θα δώσουμε μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή»!
Ο πρόεδρος της Καβάλας μίλησε και για την πόλη που εδρεύει η ομάδα του: «Βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά και τη θάλασσα και οι Γάλλοι παίκτες που είναι στην ομάδα μού λένε ότι τους θυμίζει την Κυανή Ακτή. Αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα, όχι η πόλη. Εχουμε στις τάξεις μας παίκτες όπως οι Κάλατς, Ιτάνζ, Ρινκόν, Ορούμα. Και σας θυμίζω ότι είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε ηττηθεί φέτος από τους πέντε 'μεγάλους' του πρωταθλήματος, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αρη».
Ακόμα, αναφέρθηκε και στον Μάκη Ψωμιάδη και την περίοδο που ο πατέρας του ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ, όταν ρωτήθηκε για την επίσκεψη που είχε κάνει στο σπίτι του Νικολαίδη: «Είναι αλήθεια ότι ο πατέρας μου είχε πάει ένα βράδυ στο σπίτι του τότε ποδοσφαιριστή της ομάδας Ντέμη Νικολαΐδη. Οχι όμως για να τον τρομοκρατήσει, αλλά για να διαπιστώσει αν ξενυχτάει και αν τηρεί το ωράριο. Οι καιροί ήταν διαφορετικοί.
Πλέον ο πατέρας μου έχει σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι ο πρόεδρος στην Καβάλα και σας διαβεβαιώνω ότι ο Σμολάρεκ θα έχει τον σεβασμό που του αρμόζει».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ