Ασέλγεια επί πτώματος - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ασέλγεια επί πτώματος



Αυτό δεν είναι ομάδα, είναι εθνική επιλέκτων. Που μαζεύτηκε ένα Σαββατόβραδο, για να πάει να δώσει την Κυριακή αγώνα επίδειξης για φιλανθρώπικους σκοπούς. Δώστε και σώστε. Στον θρύλο του Πειραιά αναφέρομαι, που περιφέρει τα περασμένα μεγαλεία του σαν βρικόλακας που δεν λέει να μπει στον τάφο. Κι αν έχω ένα παράπονο από τον ΠΑΟΚ, είναι ότι στο β΄ ημίχρονο δεν κατάλαβε ποιον είχε απέναντί του, για να βγει πιο ψηλά και να σημειώσει περισσότερα τέρματα.
Τέλος πάντων, σιγά-σιγά, σταδιακά οικοδομείται η αυτοπεποίθηση και ο αέρας της νίκης. Και ο ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος δείχνει ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Θεωρώ ότι φέτος τα πλέι-οφ θα είναι πολύ διαφορετικά.

Φέτος στα πλέι-οφ θα πέσουν κορμιά. Και καλά θα κάνει η διοίκηση να αφήσει για την ώρα τις ανανεώσεις συμβολαίων και να διατηρήσει όλη την προσοχή των παικτών στραμμένη στον αγωνιστικό τομέα. Ας βγούμε Τσου-Λου και όλα θα γίνουν...


Συνθέσεις:
Ολυμπιακ...:
Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Μαρέσκα, Στολτίδης (70' Ντουντού), Τοροσίδης, Ζαϊρί (46' Λούα Λούα), Όσκαρ (46' Ντάτολο), Ντιόγο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (81' Παπάζογλου), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (88' Κουτσιανικούλης), Σνάουτσνερ, Εντίνιο (90'+2 Κριστιάνο)

ΣΚΟΡΕΡ: 20' Εντίνιο Κίτρινες κάρτες: 18' Γκαλίτσιος, 74' Μαρέσκα, 90'+3 Ντιόγο - 12' Βιτόλο, 16' Κοντρέρας, 72' Χαλκιάς, 76' Γκαρσία. Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Posted by takola

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ