παοκ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

παοκ


Ο Ζαγοράκης ξαναγύρισε στην προεδρία της ΠΑΕ και είπε ότι
''Στόχος του είναι η πλήρη ανεξαρτησία του συλλόγου και η δημιουργία μας πολύ ισχυρής λαϊκής βάσης, που θα κάνει τον Δικέφαλο ακόμη πιο δυνατό, ΜΕ ΣΛΌΓΚΑΝ το Γίνε μέτοχος-κομμάτι του ΠΑΟΚ".
Είπε ακόμη ότι
¨Ηδη έχει γυριστεί και διαφημιστικό κλιπ, με την πρωταγωνιστές τους Γκαρσία, Μαλεζά, Χαλκιά και Κοντρέρας
και ότι η ''Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπερήφανη γιατί έχει στις τάξεις της πάνω από 11.000 μετόχους. Δεν έχει σημασία με τι ποσό θα συμμετάσχει κάποιος στη νέα ΑΜΚ. Σημασία έχει η συμμετοχή όλων. Η συσπείρωση. ''
Δεν θα σχολιάσω την συνέντευξή του και πολύ περισσότερο το κομμάτι για την προ μηνών αποχώρισή του που είχε μεγάλα κενά...
Αυτό που θέλω είναι να πω ότι καλή η μαζικότητα αλλά πάντοτε στις ομάδες πρέπει να υπάρχει και ο μυαλομένος ηγέτης και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ζήση ΒΡΎΖΑ.
Η επιστροφή του Ζαγοράκη βρίσκει τον ΠΑΟΚ ελέω Βρύζα στο πιο ψηλό σκαλί των τελευταίων 20 χρόνων,μετά τη νίκη εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού και κυρίως με εμφάνιση που αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια της χρονιάς (play off και κύπελλο).
Και όλο αυτό ήταν έργο του Ζήση Βρύζα.Η τότε φυγή Ζαγοράκη είχε φέρει τον ΠΑΟΚ σε σημείο κατεδάφισης και το τότε παιγνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα ήταν ''ζωής και θανάτου'' Ο Ζήσης εκείνον τον ισοπεδωμένο ΠΑΟΚ πήρε και παραδίδει έναν ΠΑΟΚ των ΡΕΚΟΡ!
Από εκεί και πέρα για να μιλήσουμε για το αγωνιστικό,πρέπει να χτίσει ο ΠΑΟΚ πάνω σε αυτή τη νίκη επί του Ολυμπιακού, πρέπει να μείνει προσγειωμένος για τη συνέχεια και επιτέλους πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να πάρει ντέρμπι και μέσα και έξω από την Τούμπα.
Την περασμένη Κυριακή έδιωξε από από πάνω του (και ο Σάντος) το κόμπλεξ που κουβαλούσε τα τελευταία χρόνια κόντρα στο ΠΟΚ και γενικά κλείσανε τα στόματα όλων όσων μιλάνε για πυροτέχνημα του ΠΑΟΚ κτλ
Επίσης κλείσανε τα στόματα όσων κράζαν/κράζουν το Σάντος (των περισσοτέρων δηλαδή..) κι όσων λέγαν ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος έχει χτυπήσει ταβάνι/οροφή.
Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο 30/01/2010 στις 19.00 κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ