μετάδοση - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

μετάδοση

Κι αν το ντέρμπι μεταδιδόταν από το Sport TV (πρώην Μάτζικ), ουδεμία αντίρρηση. Θα ήταν στα μικρόφωνα ο Βαγγέλης Δουκάκος με κάποιον από το Σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού και θα ήξερες τι επρόκειτο ν' ακούσεις. Το δίδυμο Κατσαρού-Καραβίτη, όμως, ξεπέρασε κι αυτή την υποθετική περίπτωση. Ο οποίος Πέτρος Καραβίτης, μάλιστα, παρουσιάστηκε σαν αντικειμενικός, αφού σαν ποδοσφαιριστής είχε φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Κι όσο το ματς πήγαινε στο 0-0 και μέχρι το 1-1, υπήρχε στη μετάδοση και στο σχολιασμό και ολίγη ΑΕΚ.
Από τη στιγμή, όμως, που ο Σκόκο έκανε το 2-1, κυριάρχησαν το άγχος και η νευρικότητα. Περισσότερο σε Κατσαρό-Καραβίτη και λιγότερο σε Όσκαρ-Μαρέσκα.
Ο Κατσαρός, μάλιστα, το είπε ρητά και απερίφραστα: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιδράσει". Μίλαγε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και το στόμα του έσταζε μέλι: "Αφεντικό στον αέρα ο Μέλμπεργκ". "Πολύ καλός ο Ζαϊρί". "Εσωτερική μεταγραφή ο Ραούλ Μπράβο". Λες και μετέδιδε ματς της Μπαρτσελόνα κι αναφερόταν σε Ιμπραΐμοβιτς, Μέσι, Τσάβι και Ινιέστα.
Στο φάουλ του Σκόκο, που ο Νικοπολίδης πνίγει το κουνέλι, ούτε λέξη ότι φταίει για το γκολ. Το σχόλιό του ήταν "ο Νικοπολίδης είναι πάντα από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού".
Η φουκαριάρα η ΑΕΚ, που κέρδιζε και στην κόντρα έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, δεν υπήρχε στο γήπεδο. Ο Κατσαρός μίλαγε μόνο για τον Ολυμπιακό. "Στατικός ο Ολυμπιακός". "Δεν κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός". Δεν υπάρχει κίνηση χωρίς τη μπάλα".
Βλέποντας ο Καραβίτης τον Κατσαρό κατάκοπο, από την κούραση αλλά και την αγωνία από την αδυναμία του Ολυμπιακού να ισοφαρίσει, αποφάσισε στη συνέχεια να το πάρει απάνω του.
Με το που μπαίνει αλλαγή ο Νταρμπισάιρ κάνει τη δικιά του αντεπίθεση αντικειμενικότητας: "Ο Νταρμπισάιρ, που στον τελικό του Κυπέλλου πέρυσι μας είχε τρελάνει όλους".
Κι από τη στιγμή που πήρε φόρα ο Καραβίτης, τρέλανε όλους τους τηλεθεατές: "Περνάνε τα λεφτά, αλλά δυστυχώς ο Ολυμπιακός δεν δείχνει ότι μπορεί να το γυρίσει"..
"Δυστυχώς", γιατί, όπως είπαμε, ο Ολυμπιακός ήτανε σαν να έπαιζε με τη Φλαμουρτάρι ή την Ανκαραγκουτσού. "Ο Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρός σήμερα", συνεχίζει ο Καραβίτης, με τον Κατσαρό, που έχει πάρει βέβαια ανάσα, να επανέρχεται δριμύτερος: "Τι άλλη λύση θα έβλεπες, Πέτρο Καραβίτη; Ο χρόνος περνάει εις βάρος του Ολυμπιακού". Ο Πέτρος με τέσσερις λέξεις τα είπε όλα: "Τίποτα, τίποτα, τίποτα, δυστυχώς...".
Ο Κατσαρός, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία λέξη. Το καλύτερο, μάλιστα, το είχε αφήσει για το τέλος. Σαν τη χαριστική βολή. Εκεί στο ογδονταφεύγα, όταν αποφάσισε ν' ασχοληθεί με την ΑΕΚ. Κι ειδικότερα με τον Αραμπατζή: "Όλα αυτά απέναντι σ' έναν τερματοφύλακα, που δεν είναι έμπειρος και δεν έχει σιγουριά στις κινήσεις του". Και για όσους πιθανά δεν το είχαν εμπεδώσει, πρόσθεσε: "Επομένως, δεν έχει καλά πατήματα. Έχει αστάθεια".
ΟRIGINAL 21 ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΡΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ


Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK

ΥΓ. Κατσαρέ Άντε .... γειά

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ