ε-μαιλ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ε-μαιλ


έλαβα από τον φίλο μου το ΝΊΚΟ το παρακάτω ε-μαιλ και αφού πρώτα του ζητήσω συγνώμη που το δημοσιοποιώ σας το παραθέτω και απαντώ άμεσα!.


Γειά σας παιδιά, έλειπα μια βδομάδα στην .... (μπράβο νίκο,ελπίζω να ένοιωσες το κρύο που ήθελες!)και δεν είχα και πολύ μεγάλη επαφή με τα ποδοσφαιρικά της Θεσσαλονίκης.(δεν έχασες και τίποτα!)
Αν και ενημερωνόμουν επιφανειακά μέσω του διαδικτύου τα περί ελληνικού ποδοσφαίρου.(τεχνολογία!)

Με την πρώτη ευκαιρία σας παρακολούθησα χτες το μεσημέρι.( θενκς)

Δυστυχώς, το συμπέρασμα είναι ότι όντως ο στόχος του φιλάθλου της πόλης μας είναι να τερματίσει πιο ψηλά από τον συμπολίτη του.(πάντα ήταν)

Καλώς ή κακώς είμαι φίλος της ΑΕΚ (γράψε καλώς,...κανείς δεν χρειάζεται να δικαιολογείται για την ομάδα που είναι...δεν είμαστε ιερά εξέταση!)και βλέπω τα πράματα σαν τρίτος.
Και αναρωτιέμαι, αν ο φίλος του ΠΑΟΚ ήξερε από την αρχή της σαιζόν ότι θα είναι τόσο κοντά στον Ολυμπιακό, θα είχε ως στόχο του να μην είναι πιο κάτω από τον Άρη; (καταρχήν αυτός είναι ο στόχος να μην κρυβόμαστε,αλλά από πέρυσι κάτι δείχνει να αλλάζει..)

'Η θα ανέβαζε τον πήχη τόσο ψηλά, ώστε να χτυπήσει τον πρωτοπόρο - οποιοσδήποτε κι ας είναι αυτός-; (αυτό ζαλίζει...)
Και αυτό φέτος θα ήταν ακόμα πιο εφικτό από άλλες χρονιές μιας και η ΑΕΚ είναι απογοητευτική,ο Ολυμπιακός είναι λίγος και ο Παναθηναϊκός είναι απλά βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του '95 & '96. (σίγουρα)

Ήταν μία καλή ευκαιρία φέτος για τους Θεσσαλονικείς (ΠΑΟΚ και ΑΡΗ να λες γιατί μαζί δεν ενήργησαν ποτέ και αυτό είναι εναντίον τους...)να κάνουν το κάτι παραπάνω, όπως οι ομάδες της περιφέρειας.(νομίζεις ότι με αυτό το σκεπτικό ξεκινάνε?)
Μακάρι και οι δύο τους να νικήσουν.(ναι αλλά το ΠΟΚ είναι και η ΑΕΚ>>)
Ο Άρης είναι δυνατός στην έδρα του και ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως τον ξέραμε(ΆΝ και λαβωμένος είναι πιο επικίνδυνος...).
Λίγο να τον πιέσεις (βλ. Καβάλα - δύο φορές - τον κακό Ηρακλή και μία προβληματική ΑΕΚ, που λίγο τον πίεσε και πήρε το διπλό).(δίκαιο έχεις)

ΥΓ: Χάρη όταν είναι να ξαναπάς ...............(ω ναι!)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ