Η Φούλαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Εddie Johnson στον ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Η Φούλαμ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Εddie Johnson στον ΑΡΗ

http://animationaris.blogspot.com/
Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου επίσημα ξεκινάει απο σήμερα με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ φορ Εddie ή αν προτιμάτε Edward Johnson με την μορφή δανεισμού απο την Φούλαμ για έξι μήνες με οψιόν αγοράς.
O διεθνής με την φανέλα της Αμερικής Johnson είναι η πρώτη απο τις τρείς (;;;) μεταγραφες του Ιανουαρίου που θα πραγματοποιήσει η ομάδα.
Βέβαια για τον κοινό ποδοσφαιρόφιλο το άκουσμα της εθνικότητας του Johnson όσο και το όνομα του παραπέμπει περισσότερο στο μπάσκετ, και είμαι σίγουρος ότι είναι και η καζούρα των ημερών απο οπαδούς-φιλάθλους άλλων ομάδων του στύλ,
"Καλά πήρατε Αμερικανό παίκτη στο ποδόσφαιρο;;;". Ε ναι πήραμε Αμερικανό-(ους;;) στο ποδόσφαιρο και έχουμε Άγγλο στο μπάσκετ. Το πρόβλημα που είναι;; Πέρα απο την πλάκα τώρα, ο παίκτης είναι επιλογή του Κούπερ και σίγουρα αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει. Εμείς ευχόμαστε να αποδείξει την αξία του ο παίκτης μέσα στο γήπεδο.
Στη συνέχεια τώρα, για να έχει ανακοινωθεί και επίσημα απο τον ΑΡΗ ο Johnson (χθες απο την Φούλαμ) σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς για την λύση της συνεργασίας με τον Αμπρέου, καθώς ο Ουρουγουανός κατείχε θέση ξένου. Όλα δείχνουν πως αν η ομάδα κινηθεί και για την απόκτηση του έτερου ταλαντούχου Αμερικανού Freddy Adu ακόμα ένας παίκτης που κατέχει θέση ξένου θα αποτελέσει παρελθόν απο τον ΑΡΗ και η καμπάνα χτυπάει για τον Γκρασιάν.
Εδώ η ανακοίνωση της απόκτησης απο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ: www.arisfc.gr




ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ