- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010


Ηρακλής - ΠΑΟΚ την Κυριακή 07/02/2010 για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα συζητούσα καν για αυτό το παιχνίδι και θα το θεωρούσα ξερό και άνετο διπλό.
Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αυτή την εβδομάδα με την αναταραχή σχετικά με τις πληρωμές και τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι κατανοητό ότι το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν θα κριθεί καθαρά ποδοσφαιρικά.
Ότι ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά είναι κατά πολύ ανώτερος της γ.... (ηρακλή)είναι φως φανάρι και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Στην ομάδα επικρατεί όμως αναμπουμπούλα. Έχει διαταραχθεί η ηρεμία και πιθανόν να έχουν διαταραχθεί και εσωτερικές ισορροπίες.Τα πάντα μπορούν να στρώσουν με ένα ωραιότατο διπλό την Κυριακή.
Θεωρώ ότι οι παίκτες μας έχουν την υποχρέωση να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο παιχνίδι, να μπουν στο γήπεδο και να ξεσκιστούν. Να κάνουν δηλαδή ότι δεν κάναν στα Γιάννινα που δεν μπήκαν καν στο γήπεδο.
Η έκβαση του αγώνα εξαρτάται καθαρά από τη δική μας απόδοση και από το πως θα αντιμετωπίσουμε εμείς τον αγώνα. Αν μπούμε χαλαροί όπως την Τρίτη, μπορούμε να είμαστε από τώρα σίγουροι ότι θα φύγουμε με το κεφάλι σκυμμένο.
Κομβικό θεωρώ το να μην φάμε γκολ πρώτοι, αφού η ομάδα δείχνει ότι σε μια τέτοια περίπτωση "πελαγώνει". Αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μαλεζάς-Σαβίνι, αφού ο Κοντρέρας έχει κάρτες κι ο Τσιρίλο δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του.
Αν βάλουμε εμείς γκολ πρώτοι, τότε θα περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα στο Καυταντζόγλειο.
Θα κλείσω με το θέμα των εισιτηρίων. Η γ.....(ηρακλής) δεν δίνει εισιτήρια (κατανοητό μέχρι ένα σημείο - ούτε στο ε.......(αρη) έδωσε - αυτό που δεν μου είναι κατανοητό είναι γιατί έδωσε σε βά.....(παο). και χα......(αεκ.) οπότε κι εμείς δεν πρέπει να πάμε να κάνουμε μανούρα(φασαρία) για να μπούμε με ντου(παράνομη είσοδος) και με τσαμπουκά.
Μπορούμε να καθίσουμε στον καναπέ του σπιτιού ή στις καφετέριες και να δούμε όμορφα κι ωραία το παιχνίδι. Ενδεχόμενα ντου(παράνομη είσοδος) μπορούν να μας κοστίσουν μέχρι και τιμωρία έδρας, και μην ξεχνάμε ότι το επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα είναι με το βάζελο.
Ας προστατεύσουμε καλύτερα τους εαυτούς μας από περιττές ενέργειες.

Έγραψε ο DonMits-http://paoki.blogspot.com/

σημ Α.Γ μπήκαν κάποια .....και ( )για λογους δημοσίευσης και κατανόησης του κειμένου.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ