- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πάρτυ στο Ολίμπικο έστησε ο Παναθηναϊκός και με τους Νίνη, Σισέ (2 γκολ) υπέταξε τη Ρόμα για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα με 3-2.
Το Ονειρικό 6λεπτο ανατροπής έστειλε τους πράσινους στον δρόμο για τους "16" .
Τα ξένα ΜΜΕ υποκλίνονται στον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό που απέκλεισε εύκολα τη Ρόμα από το Europa League νικώντας ξανά με 3-2 την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.
.
Μπορεί η πρώτη ήττα με 3-2 από τον Παναθηναϊκό απλά να "πλήγωσε" τη Ρόμα αφού έχασε μόνο την ευκαιρία να ισοφαρίσει το αήττητο ρεκόρ των 21 αγώνων που είχε από εποχή Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο (ο Κλαούντιο Ρανιέρι σταμάτησε στα 20 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις), ωστόσο η δεύτερη την έριξε στο καναβάτσο!
Από τις 8 Δεκεμβρίου 2004,είχε να δεχτεί 3 εντός έδρας γκολ η Ρόμα, όταν με προπονητή τον Λουίτζι Ντελ Νέρι είχαν ηττηθεί με 3-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης του Μαριάνο Γκαρθία Ρεμόν για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε, το ρόλο του Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε ο Λουίς Φίγκο (2 τέρματα) και του Σωτήρη Νίνη ο Ρονάλντο (1 γκο
Η Σταντάρ Λιέγης απέκλεισε την Σάλτζμπουργκ και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού .
Περισσότεροι από 1000 εκστασιασμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής την αποστολή της ομάδας που θριάμβευσε στη Ρώμη.
Υποδέχθηκαν την αποστολή με συνθήματα όπως "οεοε Τζιμπρίλ Σισέ", "Σωτήρης Νίνης", "Νίκος Νιόπλιας", μέχρι και "είναι τρελός ο Πολωνός" για τον Κριστόφ Βαζέχα. Βέβαια, δεν ξέχασαν τον εγχώριο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, φωνάζοντας "πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" και "Διπλό στη Νέα Σμύρνη ΠΑΟ ολέ".
Δηλώσεις
Ρανιέρι: "Έπαιξε έξυπνα ο Παναθηναϊκός και άξιζε την πρόκριση"
Νιόπλιας: "Μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό"
Τζόρβας "Δεν χάναμε την πρόκριση με τίποτα"
Ο Παναθηναϊκός δικαιώνει το χαρακτηρισμό ευρωπαϊκή ομάδα αντίθετα με τους κόκκινους που δυστυχώς πρέπει να το ψάξουν επιτέλους….


Άρθρο Αθλητική Γνώμη
Φώτο και δηλώσεις από
http://www.contra.gr/
Ιστορικά στοιχεία από
http://www.sport24.gr/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ