παοκ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

παοκ

Φυσικά η ομάδα δεν πρέπει να επηρεαστεί από τα δύο τελευταία ματς. Το όνειρο για πρωτάθλημα κάπου εδώ τελείωσε.Άλλωστε και να πήγαινες για πρωτάθλημα θα στο έκοβε το ΠΟΚ.
Στα play-off πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα που δείξαμε με τον γαύρο(osfp), με τον άρη....
Για το θέμα Βιτόλο...Σιγά ρε παιδιά,εντάξει..
Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος και πέσατε να τον φάτε.Δεν λέω,σημαντικόΤΑΤΟ το λάθος αλλά εντάξει μπήκε στην ομάδα αργά και δεν έκανε την προετοιμασία που θα έπρεπε και παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει άψογα,αλάνθαστα παιχνίδια.Εντύπωση μου κάνει που ακόμα δεν έχω ακούσει ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον Λίνο για ανανέωση γιατί αν δεν κάνω λάθος λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι. Είναι πολύ καλός παίκτης,ήρεμος και έχει ΑΝΤΟΧΗ! Με τα Γιάννενα ήταν ένα παράξενο παιχνίδι και λέω παράξενο γιατί ήταν γενικά παράξενη και η προηγούμενη μέρα.

Χωρίς να έχουν ετοιμάσει το ματς πήγανε να παίξουν μπάλα.Προσπάθησαν όμως κάπως. Δεν πληρώθηκαν και έγινε κάτι δηλαδή.Ο απλός μεροκαματιάρης που παίρνει 700 Ευρω το μήνα δηλαδή τι πρέπει να κάνει;
Άκου εκεί παίρνουν 500.000 και 700.000 για να χάνουν 4-0 από τα Γιάννενα.
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή εγώ προσωπικά ε
ίμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών και το πείσμα που είδα σε κάποιες φάσεις. Το πάλεψαν. Στο 1ο κυρίως ημίχρονο είδα πολύ καλή μπάλα από την ομάδα μου!
Ήρθε η αποβολή και χάθηκε η νίκη.
Πιστεύω αν είχε αποβληθεί κάποιος άλλος παίκτης να μην χανόταν η νίκη..
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ βαζελο!!!(παο)
.
ΣΤΕΛΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ