ηρακλης-λεβαδειακός - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ηρακλης-λεβαδειακός



Σε ένα μέτριο ποιοτικά αλλά γεμάτο... ένταση παιχνίδι, Ηρακλής και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο "Καυτανζόγλειο", στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Γκονζάλες άνοιξε το σκορ στο 50', ενώ ο Κονέ στο 81' ισοφάρισε στο τελικό 1-1.












Ακυρωθέν... πέναλτι και αποβολές
Στο 70' ο Μάρα συγκρούεται αντίπαλο αμυντικό, πέφτει μέσα στην περιοχή, ο Παμπορίδης δίνει πέναλτι αλλά μετά από λίγα λεπτά ο διαιτητής πήρε την απόφαση πίσω (σ.σ. σωστά). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναταραχή για λίγα λεπτά, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια αποβολές από τους πάγκους και των δύο ομάδων.
Βέβαια, ο Ηρακλής είχε παράπονα, καθώς κατά την αλλαγή του Αμπουμπακάρι δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του Λεβαδειακού για καθυστερήσεις (είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και βγήκε με τα πόδια αντί για το αμαξίδιο) όπως είχε δείξει κίτρινη κάρτα στον Μουλόπουλο για τον ίδιο ακριβώς λόγο λίγα λεπτά νωρίτερα.
Έγινε το... κονέ με τον Κονέ Ο Ηρακλής "ξυνηγούσε" το τέρμα της ισοφάρισης και τελικά δικαιώθηκε στο 81' με τον Κονέ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας του Λεβαδειακού και με διαγώνιο σουτ μέ
σα από την περιοχή να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα. Τέλος, λίγο πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε σουτ του Παπαζαχαρία μέσα από την περιοχή που βρήκε στο χέρι του Αλεξίου, ωστόσο ο Παμπορίδης έδειξε "παίζετε" και το τελευταίο σφύριγμα από τον "άρχοντα" της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Αρχικά, τον "κακό" Λεβαδειακό και στη συνέχεια τον "κακό" Παμπορίδη που κατά διαστήματα, στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε τον έλεγχο του αγώνα.


Ηρακλής (Μπουμπένκο):
Φερνάντεζ, Παπαζαχαρίας, Λέκι, Μάρτος (85' Παπαστεριανός), Γιαννούλης, Ηλιάδης (75' Κομπαγιάσι), Πίτου Γκαρσία, Κονέ, Επστάιν (56' Μιλάνο), Μάρα, Γιάντσης.

Λεβαδειακός (Φαράντος):
Βαγιέχο, Μουλόπουλος (61' Αλεξίου), Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπεγκόνια, Ταραλίδης, Αμπουμπακάρι (Μαρτορέλ), Γκονζάλες, Μπάρκογλου, Σόλα (46' Αγκάλι).

Γήπεδο: "Καυτανζόγλει0"Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)Βοηθοί: Α. Καρατζίκας (Αθηνών), Ν. Φαντόπουλος (Πειραιώς)Κίτρινες: Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα / Αμπουμπακάρι, Μπάρκογλου, Μπεγκόνια, Μουλόπουλος Κόλτζος, Αλεξίου, Βαγιέχο, Γκονζάλες

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ