σινεμά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

σινεμά

προτείνουμε(και μας την πρότειναν) την ταινία του Clint Eastwood "Ιnvictus",Ανίκητος
η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους και είναι ένα βιογραφικό δράμα για το πως ο νεοκλεγείς τότε Μαντέλα είχε προσπαθήσει μέσα απο το παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι του 1995 και την Εθνική ομάδα της χώρας να ενώσει το έθνος και να συμφιλιώσει έναν λαό όπου οι φυλετικές διακρίσεις ήταν μείζον θέμα.
....Απίστευτος Morgan Freeman στην ταινία, απίστευτη ερμηνεία πάει για Όσκαρ σίγουρα(το λένε πολλοί!)
Ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ (“Million Dollar Baby,” “Unforgiven”), μας διηγείται την πραγματική ιστορία του Νέλσον Μαντέλα (Μόργκαν Φρίμαν) που ένωσε τις δυνάμεις του με τον αρχηγό της ομάδας ράγμπι της Νότιας Αφρικής, Φρανσουά Πιενάαρ (Ματ Ντέιμον), για να συμφιλιώσουν τη διχασμένη πατρίδα τους. Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος Μαντέλα γνωρίζει ότι το έθνος του παραμένει φυλετικά και οικονομικά διχασμένο στον απόηχο του Απαρτχάιντ.
Με την πίστη ότι μπορεί να ενώσει το έθνος κάτω από την παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού, ο Μαντέλα ενώνει τις δυνάμεις του με την ομάδα ράγκμπι της Νότιας Αφρικής, που ενάντια σε όλες τις πιθανότητες καταφέρνει να φτάσει στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1995.
http://www.myfilm.gr/5387.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ