προτάσεις ΣΚ-αγώνας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

προτάσεις ΣΚ-αγώνας









Γ ΕΘΝΙΚΗ
22 Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
14-2-2010

ΕΠΑΝΟΜΗ -ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ

Και αν την ιστορία της μεγάλης Επανομής την γνωρίζουμε πάνω-κάτω,πιος είναιο Π.Ο ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ ?

Ο σύλλογος λοιπόν με την επωνυμία Π.Ο. ΝΙΓΡΙΤΑΣ «ΒΙΣΑΛΤΙΑΚΟΣ» ιδρύθηκε το 1998 ,τον προηγούμενο αιωνα δηλαδή ,άρα έχει 12 χρόνια ιστορίας.
Μια ομάδα ανθρώπων που έβλεπε την ιστορική ΑΕΝ (Αθλητική Ένωση Νιγρίτας) – το άλλοτε καμάρι της Νιγρίτας που εκπροσωπούσε επάξια την πόλη μας στο πανελλήνιο η οποία αγωνίστηκε για 20 χρόνια στην Δ' και Γ' εθνική κατηγορία και έδωσε την δυνατότητα σε πολλούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας να αγωνιστούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες - να κατρακυλάει ,θέλησε να σταματήσει την παρακμή και να περισώσει το γόητρο του Δήμου Νιγρίτας και την αξιοπρέπεια πολλών διοικούντων και φίλαθλων που είχαν υπηρετήσει και υποστηρίξει την ΑΕΝ και τα παλιότερα σωματεία της περιοχής.
Οι παράγοντες λοιπόν που υπηρέτησαν πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για το άθλημα και τον τόπο , αποφάσισαν να ιδρύσουν το νέο Σύλλογο με στόχο την προβολή του τόπου και την άθληση της νεολαίας της περιοχής .
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας έπαιξε η επί εδώ και τρία χρόνια χορηγία της εταιρείας FIBRAN A.E, της μεγαλύτερης εταιρείας κατασκευής μονωτικών υλικών στην Ελλάδα και μίας από τις σπουδαιότερες στην Ευρώπη η οποία που εδρεύει στην Τερπνή Σερρών. (ΧΩΡΊς ΧΡΉΜΑ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ!)Η διεύθυνση της εταιρείας και προσωπικά ο πρόεδρός της κ. Δημήτρης Αναστασιάδης είναι πολύτιμοι συμπαραστάτες στην προσπάθειά του Βισαλτιακού. Ο Βισαλτιακός διατηρεί τρία τμήματα ποδοσφαίρου : Των ανδρών , των εφήβων και των παίδων. ΚΑΙ ΌΠΩς ΣΥΝΒΑΊΝΕΙ ΣΕ ΌΛΕς ΣΧΕΔΌΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ(ΒΛΕΠΕ Π.Χ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ),Ο ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟΣ!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ