PAOK-PAO - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

PAOK-PAO

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ την Κυριακή 21/02/2010 στις 19.00 για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2009-2010------------
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι .

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είναι τόσο κοντά στην κορυφή την 22η αγωνιστική και με νίκη θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο και θα χτυπάει ακόμα και το πρωτάθλημα. Ο δε βάζελος είναι κοντά στον τίτλο μετά από χρόνια, αλλά ξέρει ότι αν χάσει τότε η κούρσα του τίτλου ανοίγει για τρεις μνηστήρες.
Οπότε είναι προφανές ότι κι οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη.Ας μην μας θολώνει η νίκη του βάζελου επί της Ρόμα. Ο βάζελος έχει χτυπητές αδυναμίες ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση όπου δείχνει να θολώνει όταν μπλοκαριστεί ο Σισέ. Βέβαια δεν πρέπει να μας μπερδεύει ούτε η ήττα από την Καβάλα την προηγούμενη Κυριακή.
Το παιχνίδι απαιτεί 100% εγρήγορση από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο σφύριγμα του Δαλούκα.
Η όλη ιστορία στο παιχνίδι είναι ο έλεγχος του κέντρου. Όποιος πάρει μέτρα στο γήπεδο, θα κάνει και φάσεις. Οπότε εκεί πρέπει να μασάμε σίδερα.Ακόμα δεν ξέρουμε τι σχήμα θα κατεβάσει ο Σάντος, το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει ο Γκαρσία στην ενδεκάδα, όπως κι ο Κοντρέρας που θα συνθέσει με το Μαλεζά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξουδετερωθούν ο Σισέ κι ο Λέτο και να πιεστούν ο Βύντρα κι ο Σαριέγκι.Θα αναφερθώ τέλος και σε 2-3 εξωαγωνιστικά πράγματα:
- Βλέπω με θετικό μάτι τον ορισμό Δαλούκα. Κρατάω μια επιφύλαξη πάντως κατά πόσο θα αντέξει το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει φέτος στην ΕΠΟ κατά διαιτητών που δεν αβαντάρουν το βάζελο. Αν δεν κάνω λάθος, για αυτό το λόγο, ο Δαλούκας έχει σφυρίξει μόλις 1-2 παιχνίδια του βάζελου φέτος.
- Θέλει προσοχή να μην εκνευριστεί ο κόσμος από μικρο-φαλτσοσφυρίγματα και από τα αναμενόμενα καραγκιοζιλίκια του Καραγκούνη. Ο εκνευρισμός της εξέδρας περνάει στην ομάδα κι αυτό μόνο κακό της κάνει. Γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην εξέδρα, για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με τιμωρίες.
- Ας μην ασχοληθούμε με το $αλπιγγίδη, άσχετα το τι άποψη έχει ο καθένας. Η ενασχόληση μαζί του μόνο κακό μας θα κάνει.Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι έχουμε την ικανότητα να πάρουμε το παιχνίδι.
Έχουμε το υλικό, έχουμε τη φόρμα, έχουμε την αυτοπεποίθηση, έχουμε την έδρα, θα πάρουμε και το παιχνίδι.-

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ