- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1: Κρίμα...
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 χτες 21/03/2010 για την 27η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ 2009-2010
Κρίμα. Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ σήμερα.Κρίμα που χάσαμε από μια άφαντη ΑΕΚ που μας έκανε γκολ την πρώτη φορά που πέρασε το κέντρο, και κρίμα γιατί έτσι δεν εκμεταλλευτήκαμε και το δώρο που μας έκανε ο βάζελος χάνοντας από το γαύρο.Επειδή είμαι ακόμα πολύ θολωμένος από χτες, θα παραθέσω σκόρπιες σκέψεις:
- Η ομάδα χρειάζεται σέντερ φορ που να βάζει γκολ. Έτσι απλά. Ρε Μούσλι δεν γίνεται σε κενή εστία να στέλνεις τη μπάλα προς το πλάγιο, κι ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πλασάρεις με το εσωτερικό, εσύ διώχνεις με το εξωτερικό!!! 600.000 € παίρνεις, δεν γίνεται να χάνεις τέτοιο γκολ "πάρε-βάλε". Ευκαιρίες για γκολ είχαμε (του Μούσλι και 3 του Ίβιτς συν κάποια μακρινά σουτ), αλλά γκολ δεν βάλαμε. Ένα ποιοτικό σέντερ φορ θα είχε καρφώσει τουλάχιστον ένα γκολ χτες.- Φάνηκε η απουσία του Βιερίνια. Ο Κούτσια δεν μπόρεσε να τον αναπληρώσει, αλλά είναι λάθος να κράζουμε τον πιτσιρικά
.- Τραγικοί οι Λίνο και Αραμπατζής, δεν βοήθησαν καθόλου την ομάδα. Οι σέντρες τους πήγαιναν τις περισσότερες φορές στα περιστέρια.- Τρελή κουνελιά του Χαλκιά σε μια φάση εύκολη που δεν μύριζε γκολ.
- Πέραν του γκολ, η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι απλά. Το ότι έχασε ευκαιρίες στο β' ημίχρονο να βάλει γκολ, δεν μου λέει κάτι, γιατί οι ευκαιρίες της ήταν αποτέλεσμα του ότι ο ΠΑΟΚ είχε ανέβει πολύ ψηλά για να σκοράρει κι είχε αφήσει πολλούς χώρους στο χανούμι. Το να αποθεώνεται αυτή η χτεσινή ανύπαρκτη ΑΕΚ από τις αθηναϊκές φυλλάδες σήμερα, είναι τουλάχιστον φαιδρό.
- Όταν ο Σάντος λέει ότι θα ανανεώσει μόνο αν γίνουν 3 ποιοτικές προσθήκες, ξέρει γιατί το λέει. Γιατί η ομάδα μας δεν μπορεί να πάει πολύ παραπάνω χωρίς σέντερ φορ, χωρίς αριστερό χαφ και χωρίς επιτελικό μέσο. Κι είναι κρίμα να κράζουν κάποιοι σήμερα το Σάντος, επειδή ο Χαλκιάς έκανε ζεϊμπεκιά και ο Μούσλι δεν έβαλε γκολ από τα 5 μέτρα.
- Καλός ο Κάκος συνολικά, ελέγχεται για μένα μόνο για τη φάση όπου ο Γιάχιτς κάνει σερβίς του βόλεϊ και δεν ρουφάει τη δεύτερη κίτρινη.
Αυτό που με προβληματίζει ενόψει των play off είναι ότι από τους πιθανούς αντιπάλους μας (γαύρο, χανούμι, ερπ--ό) έχουμε πάρει 6 βαθμούς (με 2 εντός έδρας ήττες), ενώ το χανούμι 13, το ερπ--ό 7 κι ο γαύρος 6 (με το ματς γαύρου - ερπ--ού να εκκρεμεί).
Είναι προφανές ότι θα πρέπει να πάμε στα play off με 3 βαθμούς κι ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας εκεί.
Θα πρέπει να μην χαθεί ούτε ένα ματς στην Τούμπα αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι στα play off.
Επόμενος αγώνας στο τυρί την Κυριακή 28/03/2010 στις 19.00

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής (79΄ Παπάζογλου), Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν (60΄ Εντίνιο), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Κουτσιανικούλης, Ίβιτς.-

ΑΕΚ: Σάχα, Καφές, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο (57΄ Μαντούκα), Τζεμπούρ, Γιάχιτς (46΄ Γκέντσογλου), Μπλάνκο, Μανωλάς, Γεωργέας (8΄ Καράμπελας), ΣκόκοΔιαιτητής: ΚάκοςΓκολ: 16' ΜπλάνκοΚίτρινες κάρτες: 43' Αραμπατζής, 45' Κουτσιανικούλης - 20' Γιάχιτς, 36' Μπλάνκο, 57' Γκέντσογλου, Σάχα, 83' Σκόκο

Έγραψε ο DonMits-http://paoki.blogspot.com/2010/03/0-1.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ