ARIS-PAOK 2-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ARIS-PAOK 2-0

Είχα γράψει την Πέμπτη ότι καλά τα συστήματα και οι τακτικές αλλά αν οι παίκτες του ΑΡΗ τηρήσουν με θρησκευτική ευλάβεια το τρίπτυχο ΨΥΧΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΑΘΟΣ θα λυθούν τα πόδια τους και θα ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο το σύστημα και την τακτική του Κούπερ, που χθες πήρε την ταυτότητα του Σάντος, απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και έκλεισε όλα τα ατού του συμπολίτη. Αυτό έκανε ο ΑΡΗΣ, είχε ΨΥΧΗ, είχε ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, είχε ποδοσφαιρικό εγωισμό-ήθελε να δώσει απάντηση για το πρώτο παιχνίδι- και φυσικά ήθελε διακαώς τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι παίκτες του ΑΡΗ μας μπήκανε μέσα στο γήπεδο παθιασμένοι, γυάλιζε το μάτι τους ρε αδερφέ και οι άλλοι έντεκα παίκτες μπήκανε μέσα με καφέ βρακάκι και φορώντας πάμπερς. Για το ποιος υπήρχε και δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω πινακάκι. Δεν πάτησαν στην μικρή περιοχή. Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο ΑΡΗΣ.
Με αυτά και με αυτά μια νίκη που συνοδεύτηκε με πολύ καλή εμφάνιση είναι γεγονός, ο ΑΡΗΣ πέτυχε τον στόχο του, δηλαδή να κερδίσει το παιχνίδι, να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς, να πλησιάσει (3 β.) την ΑΕΚ και να απομακρυνθεί (5 β.) απο την Καβάλα. Ήταν ενα παιχνίδι, πάει πέρασε. Το σημαντικό παιχνίδι για εμάς και εκεί θα δώσουμε όλη μας την προσοχή είναι αυτό της Τετάρτης με την Καβάλα, ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου.
Υ.Γ. Όσο για την αλόγιστη χρήση χημικών για πολλοστή φορά φέτος στο Βικελίδης από την αστυνομία, ειλικρινά δεν έχω λόγια. Κανείς δεν σκέφτεται ότι γύρω από το γήπεδο μιλάμε για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή;; Κανείς δεν σκέφτεται ότι εκτός από τους 10-20-30 ηλίθιους δεν είναι παραπάνω , υπάρχει και αθώος κόσμος, μικρά παιδάκια και άνθρωποι μεγάλοι σε ηλικία που δεν φταίνε σε τίποτα να αναπνέουν το "δηλητήριο" σας;;






ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ