Ήττα απο την Λε Μαν...η Βαλένθια το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για την Βιτόρια. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ήττα απο την Λε Μαν...η Βαλένθια το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο για την Βιτόρια.

Αν χθες στην Γαλλία με την ήττα 79-75 απο την αδιάφορη Λε Μάν βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας θα το μάθουμε στο τέλος του δεύτερου παιχνιδιού στις 31 Μαρτίου με την Βαλένθια στην Ισπανία. Είχαμε πει ότι αν κερδίζαμε την Λε Μαν περνούσαμε ώς πρώτοι και θα αντιμετωπίζαμε την Χαποέλ, προσωπική άποψη, πολύ πιο εύκολη αντίπαλος απο την Βαλένθα με την οποία θα διασταυρώσουμε τα ξίφη μας για την είσοδο στο final-4 αρχικά στο Αλεξάνδρειο στις 24 Μαρτίου και τον επαναληπτικό στις 31 Μαρτίου στην Ισπανία.
Το παιχνίδι δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη, οπότε η μοναδική εικόνα που έχουμε είναι τα στατιστικά απο το site της Uleb και απο τις μεταδόσεις των ανταποκριτών. Αυτό που ακούσαμε είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν είχε ενέργεια και την απαιτούμενη συγκέντρωση. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπλάτ μετά την λήξη του αγώνα τρία πράγματα φταίξανε για την ήττα και αυτά ήταν τα ριμπάουντ, τα 17 λάθη που κάναμε και τα ατομικά λάθη στην άμυνα. Το θέμα είναι, κάτι που παραδέχτηκε και ο Χατζηβρέτας είναι ότι εκτός Αλεξανδρείου ο ΑΡΗΣ δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που αρμόζει για να κερδίσει και εγώ να σημειώσω ότι μάλλον δεν μας πάνε και οι πολύ αθλητικές ομάδες όπως είναι οι Γάλλοι.
Απο εκεί και πέρα στο αγωνιστικό τα τρίποντα κυριάρχησαν για άλλη μια φορά με 12/30!!!!!! προσπάθειες απο τα 6.25 και 13/30 στα δίποντα. Kλάρκ και Ρίτσαρντσον απο 18 και 14 πόντους αντίστοιχα με τον δεύτερο να έχει και 11 ριμπάουντ. Τώρα όταν ο Κλάρκ, ο Ρίτσαρντσον και ο Γουόλς έχουν μαζέψει τα 22 από τα 33 ριμπάουντ του ΑΡΗ είναι φανερό ότι κάτι δεν πήγε καλά σε αυτόν τον τομέα. Οι πόντοι που σημείωσαν σήμερα οι ψηλοί μας στο σύνολο έφτασε τον φοβερό αριθμό των 14 πόντων. Την Βαλένθια λοιπόν θα αντιμετωπίσουμε στους "8" σε διπλά παιχνίδια με διαφορά πόντων, με το πρώτο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Δεν είναι το φόβητρο αλλά είναι σίγουρα μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ