- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Παρέα με μια μακαρονάδα με κιμά, αποφάσισα να παρακολουθήσω το ματς μεταξύ Τσέλσι και Ίντερ.
Ή μήπως Τσέλσι - Μουρίνιο; Κάτι τέτοια τα λατρεύουν οι Άγγλοι. Δώστους παρασκήνιο και εξωαγωνιστικά και πάρτους την ψυχή. Για αυτό και η απουσία του Μουρίνιο από το νησί είναι εμφανής. Ο άνθρωπος είναι cult φιγούρα.
Δεν είναι βέβαια και Αλέφας (τρισμέγιστος). Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 2-1 υπέρ της Ίντερ. Μπορώ να πω ότι ο επαναληπτικός έμοιαζε με ατόφιο αγγλικό παιχνίδι. Λες και έπαιζε Γουέστ Μπρομ - Νιούκαστλ, αλλά με καλύτερη ποιότητα παιχτών.
Ο Μουρίνιο έκλεισε καλά την Τσέλσι, η οποία κάτι πήγε να κάνει στην αρχή και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μπάλακ και Λάμπαρντ ζήτημα είναι να έκαναν ένα σουτ, ο Ανελκά δεν την πάλευε, ο Ντρογκμπά την πάλευε, αλλά ήταν μόνος και συχνά εκτός περιοχής.
Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ είχε τους Καμπιάσο και Μότα να λειτουργούν σαν σύρτες μπροστά από τους Λούσιο και Σάμουελ, ενώ παράλληλα όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζε όλο και περισσότερα μέτρα.
Ο Αντσελότι, βλέποντας ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, άρχισε να βάζει επιθετικούς, ενώ ο Μουρίνιο ενίσχυε τα χαφ. Κάποια στιγμή ο Σνάιντερ με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρηκε τον Ετό, ο οποίος το έσταξε και κάπου εκεί τέλειωσε η ιστορία.
Καλή εμφάνιση, μεγάλη νίκη και εξίσου μεγάλη πρόκριση για τους Ιταλούς.
Η Τσέλσι δεν μου φάνηκε τόσο κακή όσο έλεγε και ξανάλεγε ο Σωτηρακόπουλος, απλά δεν της βγήκαν κάποια πράγματα. Ντάξει με την Ίντερ έπαιζε, όχι με την Πόρτσμουθ. Πλέον, οι Άγγλοι βάζουν πλώρη για την Premier.
Ψηφίζω Μάντσεστερ (Γιουν.) για το τζαμπιόλι.
Αλλά τι τσου λου και βλακείες. Αύριο παραμερίζω τα πάντα και στήνομαι μπροστά από το χαζοκούτι για να παρακολουθήσω:
Άρης - Καβάλα,
Περιστέρι - Άρης,
Μπορντό - Ολυμπιακός
και τα μυαλά στα μίξερ.
.Γ.1 Στο ημίχρονο του αγώνα, το γύρισα λίγο στο ΣΚΑΪ. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε ευλογημένη χώρα.
Υ.Γ.2 Πείτε το διαστροφή, αλλά πολύ θα ήθελα να δω τον Χρήστο να περιγράφει αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.
Υ.Γ.3 Ζανέτι + Τέρι = Σημαίες


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ