E-MAIL---12 XRONOS! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

E-MAIL---12 XRONOS!


Καλησπέρα!Τι κάνετε;Είχα χρόνο τώρα πριν από το σχολείο επειδή είμαι απογευματινός και είπα να σας στείλω ένα μαιλ..

Έπεσα έξω που είπα μετά το ματς με τον Ηρακλή οτί κάπου εδώ τελείωσε το όνειρο του πρωταθλήματος..

Είμαι περήφανος που είμαι ΠΑΟΚτσής.Είμαι 12 χρονών και μπορώ να μιλάω για πρωτάθλημα.Είμαστε κοντά στο όνειρο...

ΠΟΛΥ κοντά. Το Σάββατο με τον Πανθρακικό είναι μονοδρομος η νίκη.Καλύτερα που παίζουμε Σάββατο να τελειώνουμε και να δούμε και τους από πάνω μας τι θα κάνουν καθώς ελπίζουμε στον Ηρακλή να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Ο Ηρακλής άλλωστε δεν έχει σωθεί.Μπορεί ακόμα να πέσει. Δύσκολα ο Λεβαδειακός θα κόψει βαθμό μέσα στο ΟΑΚΑ.Απίθανο το βλέπω. Εγώ πιστεύω πως πολλοί θα παίξουν στο στοίχημα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό να νικήσουν αλλά αυτός που έκανε το στοίχημα δεν το έκανε για να οικονομάνε όλοι..Καταλαβένετε τι θέλω να πω..

Επιστρέφω στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ και θέλω να πω οτί όπως όλοι ξέρουμε σε περίπτωση που ο δικέφαλος κατακτήσει το πρωτάθλημα τα έσοδα στην ομάδα υπολογίζονται να είναι γύρω στα 20 εκατομύρια από ότι άκουσα διότι θα μπούμε και απευθείας ομίλους!Αν κάνω λάθος στα χρήματα παρακαλώ πείτε μου να ξέρω να μην λέω βλακείες!!

Πιστεύω αν πουληθεί ο Βιεϊρίνια πρέπει να μπούν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάνω από 7 μύρια.Είναι παικταράς ο άνθρωπος.Είναι μικρός.Έχει μέλλον το παιδί.Αυτός μπορεί να παίξει σε μεγάλες ομάδες..Φαντάζομαι παιχνίδι Champions League Π.Α.Ο.Κ-Barcelona και να παίζει μέσα ο Βιεϊρίνια και να τον χειροκροτάει η ΤΟΥΜΠΑ!!!!!

ΌΝΕΙΡΟ!!! Αυτά!

Όταν έχω χρόνο θα ξαναστείλω!


STELIOS

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ