EXOYME KANEI THN TOYΜΠΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

EXOYME KANEI THN TOYΜΠΑ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ

Τελείωσε και αυτό το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί βέβαια τα τελευταία χρόνια και το αποτέλεσμα το ίδιο.Όταν μένεις σε αυτή την πόλη χρόνια ξέρεις την άλλη μέρα τι θα γράψουν οι εφημερίδες και τι θα πουν οι γνωστοί ....Μακεδονομάχοι στα κανάλια.

Η ατυχία, η διαιτησία, ο άνεμος,η ομίχλη,το χιόνι, το τσουνάμι,το κατεστημένο της Αθήνας, το άρθρο 44,τα χρέη της ΑΕΚ και γενικά όλοι έχουν την ευθύνη εκτός από τον ΠΑΟΚ για τη χθεσινή ήττα.

Η απόλυτη παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός.Λες και απευθύνονται σε ζουλού και ουρακοτάγκους.Και δε μιλάω για τους σαραντάρηδες οι οποίοι έχουν τη λογική και σκέφτονται (η τουλάχιστον υποτίθεται) αλλά αναφέρομαι στους νεαρούς οι οποίοι τους ακούνε.
Αλλά ας αναλύσουμε το χθεσινό ματς:
Χθές είχαμε το καλλύτερο ΠΑΟΚ των τελευταία 15 χρόνων εναντίον της χειρότερης ΑΕΚ των τελευταίων 15 χρόνων(με βάση την χρονιά 2009-2010).

Έναν ΠΑΟΚ που υποτίθεται ότι πάει για.....πρωτάθλημα.Και έπαιζε με το Αεκάκι όπως το αποκαλεί.Και άντε πρίν το μάτς μια διάχυτη αισιοδοξία ότι θα κερδίσει εύκολα το μάτς λες και έπαιζε με τον Πανθρακικό. Λες και έχει την ομαδάρα που και χωρίς να παίζει κερδίζει εύκολα τα μάτς.
Δεν βλέπει κανένας την πραγματικότητα σχετικά με το ρόστερ του που απαρτίζεται από κάτι άμπαλους(εκτός Βιερίνια) που βασίζεται στο συνεχές τρεχαλητό και στην κλωτσιά ιδίως μέσα στην Τούμπα όπου έχει και ασυλία.

Ο Σάντος ξέρει τι παίκτες έχει και ξέρει ότι όλοι έχουν φτάσει στα όρια τους.

Δεν παν παραπάνω.Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε Μπλάνκο,ούτε Τζιμπούρ,ούτε Σκόκο που μπορούν απο προσωπική ενέργεια να πάρουν το παιχνίδι.Έχει θεοποιήσει χρυσές μετριότητες πχ Βιτόλο ο παίκτης που μπορεί να τρέχει συνέχεια αλλά δεν μπορεί να δώσει μια πάσα στο 1 μέτρο. Σε αυτό το μάθημα έλειπε.Δεν ξέρει μπάλλα το παιδί

Επίσης σε κάθε αγώνα φλερτάρει με την κόκκινη κάρτα.Σορλέν:Όταν στην προπόνηση κάνει σπρίντ φαντάζονμαι ότι

Ο Σάντος δεν κρατάει χρονόμετρο αλλά ημερολόγιο.
Για να μην τα πολυλογούμε όλοι οι παίκτες του εκτός Βιερίνια βράζουν στο ίδιο καζάνι.Χαμηλής δυναμικότητας.

΄Τώρα πώς ήταν σε αυτή τη θέση είναι καθαρά θέμα συγκυριών και δημοσίων σχέσεων.
Χθές το ματς ήταν μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Αν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ η διαφορά του από την ΑΕΚ στην ειδική βαθμολογία θα πήγαινε από τους 2 στους 3 βαθμούς.
Όμως στα ψηλά άρχισε να ζαλίζεται.Το άγχος τον κυρίευσε όπως και στο ματς με τον Αρη.Και έκανε το λάθος με την ΑΕΚ να νομίσει ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί.Από που πηγάζει αυτό ας το αναρωτηθούν οι ίδιοι.

Εγώ θα τους θυμίσω ότι στα τελευταία 8 παιχνίδια μεταξύ των 2 ομάδων ο ΠΑΟΚ έχει πάρει 1 ισοπαλία και έχει 7 ήττες με το Αεκάκι όπως το αποκαλούν.

Επίσης ότι στα τελευταία 3 παιχνίδια μέσα στην Τούμπα με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ έχει 3 ήττες με το...... Αεκάκι.Από που προέρχονταν λοιπόν αυτή η αισιοδοξία?Μακάρι να κέρδιζε το μάτς με τον ΑΡΗ και να πήγαινε για πρωτάθλημα.Μετά θα χαιρόμουν να του έδινε η ΑΕΚ το παιχνίδι. Τώρα όμως?
Για να αναφερθούμε και στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο πίεσε,έχασε 2 καλλές ευκαιρίες με τον Ιβιτς αλλά ένα λάθος του Χαλκιά έδωσε στην ΑΕΚ το προβάδισμα.

Στο β ημίχρονο η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν και πιο επικίνδυνη να καθαρίσει το παιχνίδι με Τζιμπούρ και Μπλάνκο.Δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση η ΑΕΚ.Μη φανταστεί κανένας κάτι τέτοιο.

Αλλά είπαμε η Τούμπα αποτελεί πλέον μια ευχάριστη εκδρομή και ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πλέον πελάτης(7 νίκες,1 ισοπαλία).Αν την υπεροχή που είχε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο την είχε η ΑΕΚ θα είχε βάλει 3 γκόλ.

Αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ των 2 ομάδων.Η χειρότερη ΑΕΚ, ο καλλύτερος ΠΑΟΚ και χάνεις.Σκέψου να σε βρισκα εγώ σε τέτοια κατάσταση. Δεν θα προλάβαίνεις να μετράς.
Τέλος φωνάζει ο ΠΑΟΚ για την φάση της μη αποβολής του Γιάχιτς.Ίσως έχουν και δίκιο.Κάλλιστα ο διαιτητής μπορούσε να του δώσει κόκκινη κάρτα.

Κανένας δε θα του έλεγε τίποτα.Εγώ θα επικαλεσθώ τον σχολιασμό των φάσεων από τον κ. Βασιλάκη ο οποίος είπε ότι θα ήταν άδικο να δωθεί αποβολή στον παίκτη της ΑΕΚ για τη φάση αυτή και εκτός αυτού υπάρχει φάουλ του Ίβιτς πάνω στο Γιάχιτς καθώς πηδάει για κεφαλιά. Αυτά τα είπε ο Βασιλάκης ο οποίος δε φημίζεται και για τα φιλοαεκτσίδικα αισθήματα του.

Ο ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΣ NICK

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ