- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 για την πρώτη αγωνιστική των play off 2009-2010

Σε ένα ματς που το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μας στερήσει το μεσημεριανό ύπνο (ή μήπως να μας τον προσφέρει;), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 0-0. Μηδέν γκολ, μηδέν φάσεις, μηδέν ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όλο κι όλο γίναν λιγότερες νομίζω από 10 τελικές προσπάθειες κι από τις 2 ομάδες.

Εμείς ουσιαστικά παίξαμε με 3 σέντερ μπακ, αφού ο Κοντρέρας περισσότερο προς το κέντρο της άμυνας κινούταν παρά προς οπουδήποτε αλλού.

Αυτή η κίνηση του Σάντος εξαφάνισε ουσιαστικά τους Μπλάνκο-Σκόκο (και Τζιμπούρ αργότερα), αλλά εξαφάνισε και το όποιο δημιουργικό παιχνίδι μπορούσε να γίνει από τη δεξιά πτέρυγα. Αν βάλουμε και το γεγονός ότι ο Βιερίνια κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, καταλαβαίνουμε ότι ο ΠΑΟΚ ναι μεν δεν απειλήθηκε καθόλου, αλλά δεν απείλησε κιόλας.

Το αποτέλεσμα από μόνο του είναι θετικό.

Δεν χάσαμε από την ΑΕΚ που μας έχει πελάτη τα τελευταία χρόνια, την κρατήσαμε πίσω μας στη βαθμολογία και ξεκινήσαμε θετικά τα play off.

Ως εκεί όμως. Το αποτέλεσμα είναι και λίγο, γιατί αυτήν την αστεία ΑΕΚ μπορούσαμε να την πάρουμε αν ρισκάραμε λίγο παραπάνω (ΟΚ, ξέρω, ο Σάντος έπαιξε εκ του ασφαλούς και ίσως καλά έκανε κιόλας) και κυρίως γιατί το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα έφερε και τον ρούλη ξανά στο παιχνίδι. Στην επομένη αγωνιστική ξεκινάμε όλοι πρακτικά από την ίδια βάση.Είναι προφανές ότι χτες παίζαμε για δυο αποτελέσματα και καλά κάναμε. Και καταφέραμε και πήραμε θετικό αποτέλεσμα και ξεκινήσαμε θετικά τα play off.

Είναι όμως επίσης προφανές ότι την Κυριακή υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα κι ότι η ομάδα θα πρέπει να βγει και να σκοράρει. Χτες δημιουργικά ήμασταν κάτω του μετρίου.

Ακόμα και στα στημένα που είμαστε "μανούλα" και μας δίνουν πολλά γκολ, δεν κατεβάζαμε παίκτες με το φόβο μην φάμε καμιά αντεπίθεση. Και μια 1-2 φάσεις που πήγανε να γίνουν, ο Μούσλι τις ξόδεψε αβίαστα. Αυτό την Κυριακή θα πρέπει να είναι διαφορετικό.

Επόμενος αγώνας λοιπόν την Κυριακή 02/05/2010 στις 21:15 με το ρούλη στην Τούμπα.

Η βαθμολογία των play off:

1. ΠΑΟΚ 4-. Ολυμπιακός 43. Άρης 34. ΑΕΚ 2

Συνθέσεις:
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Λαγός, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καφές, Γιάχιτς (88’ Γκερέιρο), Λεονάρντο (53' Τζιμπούρ), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο (66' Νέμεθ).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια (83’ Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Ιβιτς (88’Φιλομένο), Μουσλίμοβιτς (75’ Εντίνιο).Κίτρινες κάρτες: 71' Αραούχο - 35' ΒιτόλοΔιαιτητής: Ντάκος
Έγραψε ο DonMits

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ