- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ομόφωνη απόφαση
Aπό 23.500 εισιτήρια σε Αρη και Παναθηναϊκό στον τελικό

Action Images

Αθήνα
Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οπως έγινε γνωστό οι δύο ομάδες κατάφεραν να εξασφαλίσουν τον μέγιστο αριθμό εισιτηρίων για τους οπαδούς και ο κάθε σύλλογος θα διαθέσει από 23.500 εισιτήρια. Ασφαλως, για λόγους ασφαλείας, θα μείνουν κενές περίπου 6.000 θέσεις.
Το παιχνίδι θα αρχίσει τις 20:30.«Εχουμε την ωριμότητα και την εμπειρία από μεγάλες εκδρομές των οπαδών μας, όπως έγινε στη Γερμανία. Πήραμε 23.500 εισιτήρια και αγωνιστικά είμαστε έτοιμοι. Πήραμε το μάθημά μας στον προηγούμενο τελικό και στόχος μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης.Ο αναπληρωτής γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, από την πλευρά του είπε: «Ομόφωνα πάρθηκαν οι αποφάσεις για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη προσέλευση των φιλάθλων και των δύο ομάδων. Ο τελικός θα διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία. Καταβάλουμε προσπάθειες για να εξαλειφθεί η βία. Ο σκοπός είναι να γίνει ο τελικός με απόλυτη επιτυχία».Τέλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Νίκος Προύντζος, τόνισε: «Θέλουμε ο τελικός να είναι εξίσου πετυχημένος με τον περσινό. Όλα τα μέτρα που λήφθηκαν ήταν με βάση τον αντίστοιχο περσινό σχεδιασμό, που ήταν απόλυτα πετυχημένος», ενώ για τον ορισμό του διαιτητή του τελικού είπε πως είναι θέμα της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.


εκδρομή για Αθήνα κάνει το πρακτορείο ΖΟΡΠΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ