Μετέφερε εξάρτυση για πόλεμο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μετέφερε εξάρτυση για πόλεμο!

\Ενα ολόκληρο οπλοστάσιο κουβαλούσε οπαδός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι Αρη- ΠΑΟΚ και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και 10 ημερών με τριετή αναστολή.
Διαβάστε (και φρίξτε) τι είχε πάνω του κατά τη σύλληψή του:
1. Μία τσάντα πλάτης στην οποία υπήρχαν 33 πέτρες.
2. Μία τσάντα μέσης στην οποία υπήρχαν δύο κασκόλ της ομάδας του ΠΑΟΚ και ένα κατσαβίδι.
3. Εναν πυρσό μάρκας Roman Candle, οκτώ πυρσούς μάρκας «Ποσειδών», δύο πτυσσόμενα μεταλλικά κλομπ, μία κουκούλα τύπου full-face, μία μπίρα Αmstel, ένα σφυρί θραύσης υαλοπινάκων λεωφορείων σε περίπτωση κινδύνου
ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ
Ποινή φυλάκισης 3 μηνών και 10 ημερών με τριετή αναστολή και περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον 20χρονο νεαρό
και ένα κράνος μάρκας Νitro.
4.
Ενα μαύρο μεταλλικό κλομπ και ένα μαύρο αεροβόλο πιστόλι αμπούλας, μάρκας ΗΚSUΡ των 4,5 χιλιοστών, με μία γεμιστήρα που περιείχε 22 μεταλλικά σφαιρίδια.
Ολα αυτά καταγράφονται στις εκθέσεις κατασχέσεως που συντάχθηκαν από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Ο 20χρονος πάντως έπεσε (μάλλον) στα μαλακά, αφού με την 4325/2010 απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης (αυτόφωρη διαδικασία) του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και 10 ημερών με τριετή αναστολή.
Παρεπόμενη ποινή που επιβλήθηκε στον νεαρό είναι η απαγόρευση να «προσέρχεται και να παρακολουθεί για 6 μήνες αθλητικές συναντήσεις στις οποίες μετέχει είτε η ομάδα του Αρη, είτε του ΠΑΟΚ».
Μάλιστα, με την απόφαση του επιβάλλεται η υποχρέωση στους αγώνες πρωταθλήματος των δύο ομάδων να εμφανίζεται πριν από την έναρξη της συνάντησης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να παραμένει σε αυτό καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Οι νόμοι υπάρχουν. Εστω και αν κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει πως οι αποφάσεις είναι ελαφριές. Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα εφαρμοστεί η διάταξη που προβλέπει την παρουσία του οπαδού στο Αστυνομικό Τμήμα.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ