ο κύριος Χαντζαρίδης απουσιάζει στα κανάλια!!!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ο κύριος Χαντζαρίδης απουσιάζει στα κανάλια!!!!


Το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Απριλίου στις 2:00 μ.μ. η ομάδα ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! που έχει δημιουργηθεί στο Facebook από τους εμπόρους και κατοίκους των Αθηνών που μήνυσαν τον Δήμο και την ΕΛ.ΑΣ. θα κάνει την πρώτη της ακτιβιστική δράση, κατεβαίνοντας στην οδό Ερμού για να φωτογραφίσει και να βιντεοσκοπήσει την ανενόχλητη δράση των αλλοδαπών παρανόμων μικροπωλητών, καθώς και την απόλυτη αδράνεια των αρμοδίων αρχών.
Πολλοί θα πουν, ότι με την προβολή που έχει η όλη αυτή δράση, κάποιοι θα φροντίσουν την συγκεκριμένη ώρα να μην υπάρχει ούτε ένας μικροπωλητής στους δρόμους του κέντρου.


«Δεν πειράζει», λένε οι επικεφαλής της ομάδος, «ακόμη κι έτσι, θα έχουμε έστω για λίγο, έστω σε μία περιορισμένη γεωγραφική κλίμακα, πετύχει τον σκοπό μας». Διευκρινίζουν, ότι δεν πρόκειται για κάποια πολιτική ενέργεια, αλλά για κοινωνικό – συνδικαλιστικό ακτιβισμό, μέσα στα πλαίσια που ορίζουν οι νόμοι της πατρίδος μας και σημειώνουν ότι, αν κάποιοι πολιτικοί θέλουν να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτοι «όσο το πλαίσιο δεν φοράει και ... καπέλο».
«Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου δρωμένου, θα αξιοποιήσουμε την ομαδική μας παρουσία και θα μπορέσουμε ανενόχλητοι να φωτογραφήσουμε τους παρανομούντες αλλοδαπούς, χωρίς κάποιος από αυτούς να μπορεί να μας επιτεθεί. Εν παραλλήλω, μέλη της ομάδος θα διανέμουν στους καταναλωτές ένα κείμενο, όπου θα περιγράφονται οι αρνητικές συνέπειες της αγοράς προϊόντων από παρανόμους μικροπωλητές», μας λέει ο δημιουργός της ομάδος.


Το συγκεντρωθέν υλικό θα αναρτηθεί στην σελίδα της ομάδας ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP! στο Facebook και θα χρησιμοποιηθεί στον δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει εναντίον του Δήμου και της ΕΛ.ΑΣ. για το πρόβλημα του παρανόμου εμπορίου.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι, ότι η ομάδα αυτή, εν αντιθέσει με αρκετές άλλες στον συγκεκριμένο χώρο κοινωνικής δικτύωσης, είναι ενεργή και ζωντανή.

Ήδη, έχει συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό στοιχείων οπτικοακουστικού υλικού, που θα χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο, εάν ο εισαγγελέας ασκήσει εν τέλει ποινική δίωξη κατά των υπευθύνων για το αίσχος του παρανόμου εμπορίου στην Αθήνα, τα υπόλοιπα μεγάλα αστικά κέντρα, και εν γένει σε όλα τα πολυσύχναστα σημεία της πατρίδος μας.
Πηγή
GIVE ME STRENGTH
............
Mπράβο στην προσπάθεια!Θα έπρεπε να υπάρχει κάτι ανάλογο και εδώ ,αφού ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης,τρέχει μόνο στα κανάλια!
ακόμα θα έπρεπε να μηνυθεί και ο Δήμος Θεσσαλονίκης που στο κ....στενο σου ζητάει εκατοντάδες ευρώ το χρόνο εάν βγάλεις ένα πανέρι και στην Αγίας Σοφίας ''παραχώρησε' ΔΩΡΕΑΝ θέσεις α προβολής στους πλανόδιους....

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ