Ωχ.. πήρε φόρα η Original καιρός να κρυφτούν κάποιοι όσο είναι καιρός - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ωχ.. πήρε φόρα η Original καιρός να κρυφτούν κάποιοι όσο είναι καιρός


Ανακοίνωση καταπέλτης από την Original21..
Οταν η Original21 χτύπαγε τον Ντέμη ήταν καλά.. τώρα, τι θα πουν οι υποστηρικτές του "Ο Ντούσαν να μείνει στην ΑΕΚ.. και η ομάδα να πάει να γα.." ;;;
Τι θα πουν τώρα;Διαβάστε την ανακοίνωση παρακάτω..«Οταν ο βάτραχος είναι πρόστυχος..»Καυστική ανακοίνωση κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς εξέδωσε ο σύνεδεσμος οργανομένων οπαδών της ΑΕΚ, Original 21. Στο εν λόγω κείμενο, ο προπονητής της Ενωσης αποκαλείται πρόστυχος, ενώ παρουσιάζονται και δηλώσεις του από την εποχή που ήταν παλαίμαχος του Ολυμπιακού και μιλούσε για την ιστορία του συλλόγου.Αναλυτικά η ανακοίνωση«Οταν ο βάτραχος είναιΠΡΟΣΤΥΧΟΣ και ΑΣΥΜΕΤΡΑ ΞΕΦΤΙΛΑΣΤα όρια του δεν σταματάνε πουθενά!Και όσο η ...πλάτη δεν έρχεταικαι ο κύκλος τούτος τελειώνει,τόσο θα προσπαθεί να κρατηθεί ζωντανόςκαι ας βουλιάξει όλη την Α.Ε.Κ.στην λάσπη που κυλά μαζί του.Αποκλειστικές δηλώσεις από τις εποχές που ήταν παλαίμαχος του Γαύρου:«Ξέρετε τι σημαίνει για εμάς ο Ολυμπιακός. Τι σημαίνει για τον κόσμο μας. Έχει τεράστια ιστορία και πρέπει να είμαστε όλοι υπερήφανοι. Σημαίνει πολλά για εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει επιτυχίες και αποτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα»Έτσι για να μην ξεχνάμε ότι για τα λεφτά κάποιοι πουλάνε πατρίδα, ομάδα και ότι άλλο προκύψει! Και τώρα μπορείτε να κάνετε όσα συλλαλητήρια θέλετε για να τον σώσετε, μέχρι και κατάληψη!
Και ΟΛΟΙ εσείς που αναρωτιέστε που είναι η ORIGINAL όταν αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δεν λιποψυχάτε θα την δείτε.
Ο λογαριασμός για την Α.Ε.Κ. της Καρδιάς συνεχίζει να είναι ανοικτός.
Στο Χάντμπολ πάμε για Ντάμπλ, έστω και αν είναι όνειρο και χωρίς φράγκο στην τσέπη.
Οι γυνάικες πόσο μόνες θα νιώθουν πάλι το Σάββατο, η Βασίλισα περιμένει τα αμερικάνικα όνειρα και η μήνυση ακόμα βαραίνει την πλάτη του Αρχηγού και όσο η ...Πλάτη δεν έρχεται απο τον πολυλατρεμένο σας που φροντίζετε κάποιοι μεθοδικά να τον εκθέτετε, αφού ο ίδιος δεν θέλει αλλά και δεν μπορεί να πάρει την ομάδα, η μόνη ζημιωμένη παραμένει η Α.Ε.Κ. που κάποιοι για να πουλήσουν 5 φύλλα παραπάνω, κάποιοι άλλοι για να ανεβάσουν τα διαδικτυακά τους χιτ και κάποιοι ακόμη να γίνουν αρχηγοί των οργανωμένων συντονίζονται για το καλό το ...δικό τους!
Όσο για τον Σκόκο, ξέρουμε, ξέρουμε, τον βάτραχο και τον ευατούλη σας να σώσετε και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθ.....!

ΥΓ: Γειά σου βρε Αγγελικούλα με τα συγκυριακά τραπεζώματα χωρίς δημοσιότητα!».


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ