Απάντηση για το παρακάτω βίντεο. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Απάντηση για το παρακάτω βίντεο.

Έλαβα ένα ε-μαιλ από καλό φίλο και συνάδελφο που εξαγριώθηκε με την παρακάτω ανάρτησή μας.(video)

Θεωρώ πως σαν απάντηση πρέπει να αναφέρω τα ιστορικά στοιχεία και το σκεπτικό της ανάρτησης.
........
Την Πέμπτη 29/4/10 το βράδυ λάβαμε ένα ε-μαιλ με το παρακάτω βίντεο το οποίο συνοδευόταν από πολλά υβριστικά σχόλια για ομάδα της Θεσσλονίκης και τους οπαδούς της.

Ο αποστολέας έλεγε ότι νοιώθει θιγόμενος και ζητούσε τη άμεση δημοσίευση του στο blog και την προβολή του από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ της Παρασκευής 30/4/10.

Σε σύσκεψη με το επιτελείο της εκπομπής ομόφωνα αποφασίστηκε να μην προβληθεί καθόλου από την εκπομπή μιας και ακολουθούσε αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ και ενδεχόμενα η προβολή του θα όξυνε το κλίμα.
Δεν έγινε καν αναφορά,παρόλο που υβριστικά έως και απειλητικά μηνύματα ζητούσαν την δημοσίευσή του.
Είναι πάγια αρχή της εκπομπής μας η δημοσιογραφική και ορθολογική εγκυρότητα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια θυσιάζοντας την επαγγελματική μας σταδιοδρομία μιας και σε αυτήν την πόλη ''εξέλιξη '' έχει μόνο όποιος προσκολλάται σε ένα από τα δύο μεγάλα οπαδικά στρατόπεδα ...

Η εκπομπή της Παρασκευής λοιπόν έγινε κανονικά,μουντά και ''άτονα'' για να μην δημιουργηθεί κλίμα.

Κάποιοι άλλοι βέβαια που θα αποφάσιζαν διαφορετικά ,θα είχανε ρεκόρ τηλεθέασης ενώ κάποιοι άλλοι για να το θάψουν θα είχανε τις κατάλληλες ''παροχές''.

Μόλις πέρασε το παιγνίδι έγινε ανάρτηση του στο μόνο μπλοκ χωρίς καμιά αναφορά και με σχόλιο μας ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
Δεν ΈΓΙΝΕ ΚΑΜΜΊΑ ΆΛΛΗ αναφορα.
είναι ακριβώς από κάτω η ανάρτιση μπορείται να το διαπιστώσετε.

Σημειώνω εδώ΄ ότι η ανάρτησή του ΔΕΝ έγινε από το υλικό που λάβαμε αλλά από τον παγκόσμιο ιστότοπο YOYTUBE στην διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=f8D2GMVrIPw&feature=player_embedded όπου το είχε αναρτήσει ο χρήστης xristos1926 — από τις 17 Νοέ 2009 —
ο ΤΊΤΛΟς του ΔΕ που αποτυπώνεται στο βίντεο δεν είναι δικός μας αλλά του ιστότοπου όπου εάν αναρτάται υβριστικό υλικό ο καθένας μπορεί να ζητήσει την κάθοδό του και όπως αντιλαμβανόμαστε δεν το έκανε κανείς.

Ακόμα προσθέτω ότι στο μπλοκ μας μεγάλωσε το πλάνο της προβολής για να μην εμφανίζετε η Ελληνική σημαία η οποία φαίνεται παραποιημένη στο βίντεο του youtube.

Είναι τουλάχιστον μικρόψυχο (δεν αναφέρομαι στον γράφοντα του ε-μαιλ που είναι και αρωγός του μπλοκ μας)κάποιοι να επιτίθενται στην Αθλητικη γνώμη όταν θεωρούν ότι δεν τους συμφέρει ή δεν μπορούν να κτυπήσουν αλλού.

Πρέπει ο φίλαθλος κόσμος να πάψει να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε οπαδικές εκπομπές που προωθούν στην τελική μόνο τα συμφέροντα των παραγωγών και των προστατών τους.

υ.γ ( Η αναφορά δεν γίνεται ονομαστικά για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει στοχευμένη αντίδραση)

γράφεις κλείνοντας.

'είμαι ένα εξαγριωμένος ή θα βγάλεις το βίντεο, ή θα βάλεις τις φωτογραφίες ντοκουμέντα που σου στέλνω με τις τούρκικες σημαίες ......και την φωτογραφία του μπαράζ στον Βόλο στο 80 με τις ευχές των συμπολιτών....

Η προπαγάνδα που υπάρχει σε αυτή την πόλη εδώ και 30 χρόνια να την ξεχάσετε.....''

Στην δημοκρατία δεν υπάρχουν διλήμματα .Νομίζεις ότι παλαιότερες φωτογραφίες μπορούν να προσφέρουν κάτι?
Αφού το θέλεις, εμείς θα τις αναρτήσουμε,με τίτλο πάλι ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

Για την προπαγάνδα που λες νομίζω πως μας αδικείς ,σεβαστή πάντως η άποψή σου,απλά συμπληρώνω ότι όταν κατηγορούμε την ασπρόμαυρη προπαγάνδα δεν το κάνουμε για να εγκαθιδρύσουμε κιτρινόμαυρη...
τότε έχουμε μία από τα ίδια....
χάρης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ