- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η ποδοσφαιρική αφέλεια των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στο Ο.Α.Κ.Α κατάφερε να υπερσκιάσει τις απίθανες αποφάσεις του Κουκουλάκη. Ένα απο τα πιό εκνευριστικά παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει, απ΄ όλες τις απόψεις, τις οπτικές γωνίες και αγωνίες.Η ομάδα εκτός έδρας έχει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα, δεν έχει προσανατολισμό, δεν έχει την νοοτροπία του νικητή.
Όλες και όλες 4 νίκες εκτός έδρας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, βάζω μέσα και αυτή με την ομάδα της Γ' Εθνικής ,του Ασπρόπυργου, για να φανούν πολλές, οι άλλες 3;;;
Με τα Γιάννενα και τον Λεβαδειακό που αποχαιρέτησαν την κατηγορία και η τέταρτη με τον Ατρόμητο.Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο δεν ξέρω αν κάποιοι πήγαν στο αεροδρόμιο για να "υποδεχτούν" την ομάδα. Όμως δύο πράγματα έχω να πω.
Τον Κούπερ και τα μάτια σας (γιατί πολλά ακούγονται). Το δεύτερο είναι το εξής, διέρρευσε ότι μετά το παιχνίδι με τον συμπολίτη και την "επίσκεψη" που δέχτηκαν στο ξενοδοχείο οι παίκτες μετά τον αγώνα, κάποιοι από αυτούς είχαν το θράσος να δυσανασχετήσουν.
Ξέρετε τι μας έφαγε όλη την χρονιά;; "Μην μιλήσεις μωρέ", "Μην πείς τίποτα θα κάνεις κακό στην ομάδα", "αν κάνεις κριτική είσαι και εχθρός της ομάδας". Αυτή η νοοτροπία μας έφαγε όλη την χρονιά. Αυτά μας μάραναν. Το να κάνει κάποιος κριτική, αρκεί να είναι καλοπροαίρετη, δεν είναι κακό. Αυτό δείχνει ότι έχει απαιτήσεις που συνοδεύονται με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους.
Τώρα έχουν ανοίξει ή σχεδόν έχουν ανοίξει οι "ασκοί του Αιόλου" και πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν όλη την χρονιά λέγονται καθυστερημένα Αλλά έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να πούμε μερικές αλήθειες;;;;
Σε συγκεκριμένο club της πόλης, που θεωρείται και πολύ in, αν επιθυμώ να μάθω πότε έχει κάποιο party-event, δεν θα πάρω τηλέφωνο τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιου,όχι, αλλά 4-5 ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν γίνει θαμώνες εκεί μέσα όλη την χρονιά. Που είναι η διοίκηση να πάρει τα μέτρα της;;
Που είναι ο εσωτερικός κανονισμός;; Δεν μπορεί να τα ήξερε όλη η πόλη και κανείς απο την διοίκηση να μην είχε πάρει είδηση. Απο την άλλη έχουμε ακούσει απο τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό ότι πρόστιμα έχουν μπεί σε παίκτες του ΑΡΗ, αλλά χωρίς βέβαια (και καλώς) να γίνουν γνωστοί οι λόγοι και τα ονόματα. Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα είσαι και επαγγελματίας και εκτός γηπέδου.
Η νοοτροπία που έχεις στην εξωγηπεδική σου ζώη, θα περάσει θές δεν θές και μέσα στο χορτάρι. Τέτοια παραδείγματα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο....πολλά...Μικρή πόλη είναι η Θεσσαλονίκη, όλοι τους βλέπαμε, όλοι τα ξέραμε, δεν μιλούσε κανείς...Τώρα ας τα λουστούμε. Το σταματάω πάλι εδώ με τα νυχτοπερπατήματαΠάμε στο αγωνιστικό.
Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, 6 γκόλ, 4 αποβολές, 2 πέναλτι, νεύρα προς το τέλος και έναν τραγικό διαιτητή.Το χαρακτηριστικό του ΑΡΗ είναι ότι μπορεί να αναστήσει "πεθαμένους". Χρόνια τώρα...Να φανταστώ τι γκρίνια θα υπήρχε στην ΑΕΚ αν έχανε απο τον ΑΡΗ;;Είσαι άξιος της μοίρας σου αν χάνεις τέτοια τετ-α-τετ.
Ανατρέπεις το σκόρ σε 1-2 στο 72' και δεν μπορείς να κρατήσεις την νίκη;;; Μάλιστα, δέχεσαι και άλλα τρία γκόλ...Πώς να το εκλάβει αυτό ο κόσμος, ώς ποδοσφαιρική αφέλεια; ως αδιαφορία;ώς έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης; ως τι;;;Πείτε μου ένα παιχνίδι φέτος που παίξαμε με παραπάνω παίκτη και εκμεταλλευτήκαμε την υπεροχή μας;;
Ένα παιχνίδι.... Μάλιστα, σήμερα καταφέραμε με παίκτη παραπάνω να δεχθούμε και 2 γκόλ μέσα σε 5 λεπτά.Για τα γκόλ που δεχθήκαμε, η αμυντική λειτουργία της ομάδας, όχι μηδέν αλλά υπό το μηδέν.Για την αποβολή του Κάλβο....κανένα σχόλιο...Παιδαριώδες.Το ξαναγράφω, όπως και στην προηγούμενη ανάρτηση μου, ο Κόκε καλώς η κακώς είναι απαραίτητος μέσα στην 11άδα. Το σύστημα της ομάδας επιθετικά βασίζεται πάνω του. Αυτός θα κρατήσει, αυτός θα μοιράσει την μπάλα. Ο επόμενος παίκτης που μπορεί να κάνει την "δουλειά" του Κόκε εντός γηπέδου, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, είναι ο Μεριέμ.Αν κάποιος σήμερα πάλεψε, έτρεξε και τσαμπουκαλέυτηκε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Τζόνσον. Πλέον, έχω φτάσει στο σημείο να παρατηρώ, ποιός παίκτης του ΑΡΗ όταν γίνεται αναμπουμπούλα συμμετέχει για να προστατέψει τον συμπαίκτη του....
Ο Αμερικάνος γνωρίζοντας ότι πλησιάζει το Μουντιάλ, έχει βάλει τα δυνατά του να πείσει τον προπονητή της Εθνικής Αμερικής ότι αξίζει να είναι στην τελική λίστα για το Μουντιάλ. Έχοντας στο μυαλό το παραπάνω κίνητρο θα ξεκινούσα και τον Αντού στην βασική 11άδα.
Έχει ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα μια μεταγραφολογία που δεν μπορώ να την καταλάβω. Τελείωσε η χρονιά;; ή μήπως τελείωσε;; Τώρα αν θέλουν οι ποδοσφαιριστές να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στις 19 Μαϊου και αρχές Ιουνίου να αρχίσουν προετοιμασία για να δώσουν 15 Ιουλίου τον πρώτο επίσημο αγώνα, πρόβλημα δικό τους.
Ο Κουκουλάκης μου θύμισε ένα πατέρα που έδωσε στο ένα του παιδί ένα γλειφιτζούρι, άρχισε να κλαίει το δεύτερο του παιδί και για να σταματήσει το κλάμα έδωσε στο δεύτερο του παιδί ένα γλειφιτζούρι συν μία σοκολάτα.Τα καταφέρανε έτσι ώστε όλα τα εντός παιχνίδια του ΑΡΗ στα play off να διεξαχθούν μέσα στην εβδομάδα.
Είπατε κάτι για διαφυγόντα κέρδη;;Πρόστιμα 35.000 ευρώ για τον ημιτελικό στην Καβάλα μετά απο 40 μέρες και βάλε, σε παιχνίδι μάλιστα όπου η ΠΑΕ ΑΡΗΣ επίσημα δεν πήρε ΠΟΤΕ εισιτήρια. Με αυτά και με αυτά τα πρόστιμα αν έχω υπολογίσει σωστά έχουν φτάσει τις 272.000 ευρώ. Δηλαδή ένα αξιοσέβαστο συμβόλαιο.
Την Τετάρτη, ένα αποτέλεσμα υπάρχει.

apo http://animationaris.blogspot.com/

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ