e-mai - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

e-mai

Γεια σας!!Τι κάνετε;Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Επειδή ξεκίνησα εξετάσεις,άνοιξα τώρα καινούριο blog που τα πάει πολύ πιο καλά από το προηγούμενο.

Σκέφτηκα να σας γράψω ένα άρθρο για τα play off! Πάει ακόμα μία χρονιά!Μία πετυχημένη για τον ΠΑΟΚ χρονιά.

Μια χρονιά που έτσι όπως εξελίχθηκε οφείλετε αρχικά στον κύριο Σπάθα!Γιατί αν δεν ήταν αυτός τώρα θα μιλούσαμε αλλιώς.Θα πέρναμε το πρωτάθλημα και τώρα θα ήταν αλλιώς.Τέλοσπαντων...

Η τελική μας θέση μετά και την διάρκεια των play off είναι η δεύτερη θέση!Αυτό το οφείλουμε στον προπονητή της ομάδας,Φερνάντο Σάντος,στη διοίκηση της ομάδας και φυσικά στους παίκτες!Στους παίκτες που πήγαν μέσα στην έδρα του εδώ και 10+ χρόνια ντεμεκ πρωταθλητή Ελλάδας,Ολυμπιακό και τον πάτησαν!

Οι παίκτες που σεβάστηκαν τον Λαό του ΠΑΟΚ σε κάθε ματς που παίζαμε στην έδρα μας και νικούσαν!(Ολυμπιακό,ΑΕΚ και Άρη)

Αυτή η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ άμυνα και οι δύο τερματοφύλακες(Χαλκιάς,Κρέσιτς) που στα 5 ματς κατάφεραν να μην δεχτούν κανένα γκολ!Και αυτά τα πρώτα 5 ματς ήταν μέσα-έξω με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και ένα μέσα με τον Αρη.

Ήρθε όμως και το τελευταίο ματς στο οποίο πήγαμε με μισή ομάδα στο Χαριλάου αλλά οι παίκτες που έπαιξαν το πάλεψαν.Κακές οι δηλώσεις Σάντος μετά από εκείνο το ματς που είπε 3 είναι πολλά.

Εάν έβαζε τους:Γκαρσία,Βιτόλο να παίξουν δεν νομίζω να χάναμε.Τέλοσπαντων,πάει κ'αυτό! Μία μικρή αναφορά και στο θέμα της αποχόρησης το Σάντος από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και κλείνω το άρθρο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φερνάντο Σάντος μπορώ να πω πως δεν με έπεισαν και τόσο.Δικιά μου γνώμη είναι οτί έφυγε γιατί ξέρει το Ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά και ξέρει οτί ο κόσμος θα ζητούσε πρωτάθλημα για του χρόνου κάτι που σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολο.

Αυτά από εμένα!

Στέλιος. (τοο blog μου είναι το : http://paokfans4.blogspot.com

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ