ΤΑΚΑΡΕ!!!!!ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΤΑΚΑΡΕ!!!!!ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!


ΤΑΓΑΡΕ!!!
Ο Τάκης (Παναγιώτης - Παναγιωτάκης - Τάκης) Γκώνιας, είναι πρώην ποδοσφαιριστής με πολλές επιτυχίες και νυν προπονητής της εξέδρας,
δημόσιος υπάλληλος της Νέας Ελληνικής Τηλεόρασης.
Καριέρα ως παίχτης

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό Κυριακίου και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες ορισμένων απο τις σπουδαιότερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος όπως της ισπανικής Σπόρτιγκ Χιχόν και της ιταλικής Μεσίνα.
Στις ομάδες που πρωταγωνίστηκε είχε πρωταγωνιστικό ρόλο πρωταγωνιστή.
Στις 19 Αυγούστου 1997 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος στην οποία έχει 2 συμμετοχές και 1 γκολ.
Δέχτηκε προτάσεις από την Τσέλσι για τη θέση του Φρανκ Λάμπαρντ και από την Μπαρτσελόνα για τη θέση του Ροναλντίνιο, τις οποίες απέρριψε πρωταγωνιστικά για να σκεφτεί τι θα κάνει με την καριέρα του, εφόσον όλο το ποδοσφαιρικό σύμπαν βρισκόταν στα πόδια του.
Τελικά κατέληξε σχολιαστής ειδήμων στη ΝΕΤ
Μέσω των εμφανίσεων του στη ΝΕΤ και την κριτική επί των ομάδων που παρακολουθεί από τις οθόνες (μόνιτορ), έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 κύπελλα Ελλάδας, 3 κύπελλα ΟΥΕΦΑ, 3 Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ).
Η οξυδέρκειά του στον τηλεοπτικό πάγκο, η ευφράδειά του, η αμεροληψία του, ειδικά απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε και όλοι στη ΝΕΤ, και γενικά σε κάθε ελληνικό κανάλι, περιμένατε και επόμενη παρένθεσή, ε δε θα σας κάνουμε τη χάρη, καθώς και η μοναδική του εμφάνιση που κολάζει κορασίδες, τον καθιστούν τον σημαντικότερο Έλληνα πρώην ποδοσφαιριστή, που καθ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν αντίστοιχων αλλοδαπών, προσπαθούν να βγάλουν κανένα φράγκο από σχολιασμό παιχνιδιών ποδοσφαίρου.

Με την πτώση του
Φρανκ Ράικαρντ από την Μπαρτσελόνα, θεωρείται ο ιδανικότερος για τη θέση του και φέρεται να του έχει γίνει πρόταση που φτάνει στο ύψος των 500 εκατομμυρίων ευρώ την εβδομάδα, από τον εν λόγω σύλλογο.
Τον τελευταίο καιρό προκάλεσε σάλο αφού φέρεται να είπε: «Ο Ροναλντίνιο δεν χωράει στο 4-4-2 του Ολυμπιακού», καθώς και «Τυχερό το πρώτο γκολ του Κράουτς και το γκολ του Τζέραρντ στο 8-0 της Λίβερπουλ επί της Μπεσίκτας. Καθώς και τα άλλα 6 που ακολούθησαν.».
Φημολογείται επίσης οτι ήταν προσωπικός προπονητής (αυτά ειναι δόξες!) του Κώστα ή Κωνσταντίνου Καραμανλή (Ανάλογα σε ποιο απο τα δύο άρθρα θα πάτε) την εποχή που μεσορανούσε στα ποδοσφαίρικα γήπεδα (1997-2000).

Κατηγορίες: Ελληνικές ομορφιές Μετά Χριστόν προφήτες

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ