γιατί δεν πήγε ο Αμπάρης στον ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

γιατί δεν πήγε ο Αμπάρης στον ΑΡΗ

ΤΊ ΓΡΆΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕς ΤΗς ΕΠΟΧΉς
......................................................................................................
Να μην ξαναρχίσει ο αγώνας Αρης-Ηρακλής αποφάσισε ο διαιτητής Μπριάκος, περίπου δύο ώρες μετά τη διακοπή του λόγω εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο του «Κλ. Βικελίδης» και ενώ το σκορ ήταν 2-1 για τον «Γηραιό».
Ένσταση κατέθεσε ο Αρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα, ζητώντας την επανάληψή του, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα, παίρνει την κατιούσα για την β Εθνική.
Κεφαλιά (!) από οπαδό δέχθηκε ο αρχηγός των φιλοξενουμένων, Τάσος Κατσαμπής και μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο»,
όπως και ο Αμπάρης, που τραυματίστηκε στο ζυγωματικό όταν συγκρούστηκε με τον Κουεμάχα, όταν εκείνος σκόραρε.
Στην εντατική μονάδα της «Γενικής Κλινικής» νοσηλεύεται με ταχυκαρδία ο α αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόφιλος Πατέλης.
Τα γεγονότα έλαβαν χώρα μετά την μείωση του σκορ από τον Κουεμάχα στο 41, ενώ είχε σημειωθεί και μία μικρότερης διάρκειας διακοπή όταν ο Ηρακλής είχε προηγηθεί με 2-0 (27 Ιωάννου, 33 Φορτούζι).
Συμπλοκές σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο (επί των οδών Μαρτίου και Ν. Εγνατία) ανάμεσα σε οπαδούς του Αρη και αστυνομικές δυνάμεις, που συνόδευαν τους οπαδούς του Ηρακλή, κατά την αποχώρησή τους από το γήπεδο.
Οι «κίτρινοι» κινήθηκαν απειλητικά, ρίχνοντας πέτρες και μάρμαρα, οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα, διαλύοντας τις ομάδες τους.
Στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής Θανάσης Μπριάκος αναφέρει λεπτομερώς όλα τα χρονικά σημεία διακοπών του αγώνα λόγω της εισβολής των οπαδών του Αρη στον αγωνιστικό χώρο, αναφέρει τη ρίψη καπνογόνων και πλαστικών μπουκαλιών από τους οπαδούς των γηπεδούχων, σημειώνει ωστόσο ότι η αστυνομική δύναμη στο γήπεδο δεν στάθηκε ικανή να επιβάλει την τάξη.
Το λόγο πλέον έχει ο αθλητικός δικαστής.
Οι δύο ομάδες έως τη στιγμή της διακοπής αγωνίζονταν με τις εξής συνθέσεις:
ΑΡΗΣ:
Πουρλιοτόπουλος, Παπαδόπουλος, Γόγολος, Κολτσίδας, Νάιντος, Αμπελάς, Νεμπεγλέρας, Μουράφσκι, Σανχούρχο, Μπενίσκος, Κουεμάχα.

ΗΡΑΚΛΗΣ:
Αμπάρης, Σνάουτσερ, Σεγκιρί, Κατσαμπής, Στεφανής, Πουρσανίδης (20` Ιωάννου), Κέιτα, Λαγός, Επαλέ, Παπαποστόλου, Φορτούζι.

http://sports.in.gr/article/?aid=623828

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ