- ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010



ΈΝΑς ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ....


Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ,


ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ ΤΟΥ!



'' Ταγάρια,όλοι πίσω! ''


Ο Νίκος Αλέφαντος "George ALEFAS" ή Αλέφας ή Τιτανομέγιστος ή Κοσμοκράτορας ή Τιτανοαήμνηστος και κύριε δεηθόμεν ή Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι η μεγαλύτερη αυθεντία στον κόσμο του σύγχρονου ποδοσφαίρου μετά τη θεία μου τη Ματούλα.


Η γέννησή του χρονολογείται γύρω στο 1924 στον Καιάδα. Η μητέρα του φημολογείται ότι εργαζόταν στην Τρούμπα του Πειραιά, ενώ ο πατέρας του παραμένει άγνωστος.

Το μέρος που γεννήθηκε ο Αλέφαντος- σήμερα ιστορικό μνημείο.

Σχολικά χρόνια και ενήλικη ζωή


Τα σχολικά χρόνια του Αλέφαντου ήταν τραγικά άσχημα, γεμάτα θλιβερές ιστορίες κακοποίησης από τους ανώμαλους Παναθηναικούς συμμαθητές του, όπως εκείνος τους αποκαλούσε. Φαίνεται ότι τα άλλα παιδιά τον κορόιδευαν και τον περιθωριοποιούσαν σε όλες τις φάσεις της σχολικής του ζωής από το προνήπιο μέχρι την πρώτη Δημοτικού, όταν και σταμάτησε το σχολείο και τα γράμματα.

Από μικρός ήταν παθιασμένος με τη μοναδική αγάπη που γνώρισε ποτέ του, τον Ολυμπιακό και το συμμαθητή του Μανούσο.

Τα παιδιά τον κορόιδευαν που ήταν γκέης, που φορούσε βρακάκι του Ολυμπιακού, που είχε τσάντα του Ολυμπιακού, κασετίνα, μολύβια, γόμα, ξύστρα, καπέλο, κάλτσες και τιράντες του Ολυμπιακού.

Ο Αλέφαντος μωρό.

Αφού ο Αλέφαντος δεν είχε τελειώσει το σχολείο ήταν δύσκολο να βρει μια καλή δουλειά, έτσι περνούσε τον περισσότερο καιρό του είτε κάνοντας ό,τι και η μητέρα του στην Τρούμπα, είτε κολοβαρώντας στα καφενεία σχολιάζοντας τα αθλητικά δρώμενα. Το ταλέντο του να σχολιάζει καυστικά τα συστήματα, τις μεταγραφές και τα παιχνίδια των ποδοσφαιρικών ομάδων ανακαλύφθηκε από το μάνατζερ Ηλία Ψινάκη, ο οποίος τον έπεισε ( ο Αλέφαντος αρνούνταν ) να το γυρίσει στην προπονητική. Έτσι, κατάφερε να ξεγελάσει αρκετές ομάδες μεταξύ τους και τη μεγάλη του αγάπη τον Ολυμπιακό και να υπογράψει συμβόλαια με αυτές. Τώρα καλείται συχνά σε αθλητικές εκπομπές ώντας μεγάλη φιγούρα του ελληνικού αθλητισμού να σχολιάσει την αθλητική επικαιρότητα.


Επιτεύγματα


Ο Νίκος Αλέφαντος υμνείται από τους φίλαθλους του Παναθηναϊκού γιατί τις τρεις φορές που ανέλαβε προπονητής του Ολυμπιακού οι τριφυλοφόροι έκαναν ντάμπλ.


Οι επιδόσεις Του στο Σεξ


Αξιζει να αναφερουμε πως έκτος από καλός προπονητής ο Αλέφαντος είναι αρκετά καλός εραστής.Ο ίδιος δηλώνει αλλά χωρίς αποδείξεις πως είναι "μεγάλος"...

Αξιοσημείμιωτο είναι το παγκόσμιο ρεκόρ του Αλέφαντού στο σεξ που αποτελείται απο τη διάρκεια 1 ώρας και 45 λεπτών σύμφωνα με δηλώσεις του σε γνωστή κοτσομπολίστικη εκπομπή στο Άλτερ Τσάνελ.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ