1-1.χρυσή σελίδα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

1-1.χρυσή σελίδα

Ajax - ΠΑΟΚ 1-1 για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions LeagueΜια ακόμα χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του έγραψε χτες ο ΠΑΟΚ μετά το 1-1 στο Amsterdam Arena κόντρα στον Ajax.

Σελίδες από αυτές που μόνο ο ΠΑΟΚ ξέρει να γράφει.Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα πελαγοδρομούσε. Φάνηκε πόσο λίγη και κακή δουλειά έκανε ο Ιταλός στην προετοιμασία.

Η ομάδα έμοιαζε σαν να μην είναι στο γήπεδο ούτε με το σώμα ούτε με το μυαλό. Μπήκε και το γκολ νωρίς-νωρίς (τι κουνελιά από Χαλκιά και Τσιρίλο Θεέ μου...) και εκεί προσωπικά πίστεψα ότι τελείωσαν όλα.
Ευτυχώς ο Άγιαξ σκόρπισε αβίαστα 2-3 ευκαιρίες που είχε και μπήκαμε στο ημίχρονο με το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε μεταμορφωμένος. Είδαμε έναν ΠΑΟΚ ψυχωμένο, συγκεντρωμένο, να πιέζει στο κέντρο και να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση.
Είδαμε με λίγα λόγια τον περσινό ΠΑΟΚ, αυτόν τον ΠΑΟΚ που άφησε ο Σάντος.
Παράλληλα ο Αίας έπεσε κατακόρυφα, αλλά ίσως μας υποτίμησε κιόλας - ειδικά βλέποντας το χάλι που παρουσιάσαμε στο πρώτο μέρος.
Και μετά ήρθε η φάση του 72', όπου ο Σαλπιγγίδης με μια μαγική κίνηση αδειάζει τον Ολλανδό αμυντικό, δίνει πάσα στον επερχόμενο Ίβιτς ο οποίος κεραυνοβολεί τον τερματοφύλακα της εθνικής Ολλανδίας και του Άγιαξ και κάνει το 1-1.
Απ'ο εκεί και μετά ο Άγιαξ αποδιοργανώθηκε κι εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.
Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι είχαμε κι αρκετή τύχη με το μέρος μας χτες, καθώς οι Ολλανδοί χάσαν αρκετές ευκαιρίες, ενώ εμείς αξιοποιήσαμε μία από τις 2-3 που μας παρουσιάστηκαν.
Το δε γκολ το έβαλε ο Ίβιτς που είχε κλατάρει από κούραση κι είχε ζητήσει αλλαγή. Έτσι είναι όμως η μπάλα...
Το χτεσινό επικό 1-1 αφήνει τους λογαριασμούς ανοιχτούς για τη ρεβάνς της 4ης Αυγούστου.


ΥΓ Οι φωτογραφίες είναι από το contra.gr
Άγιαξ:
Στεκέλενμπουργκ, φαν ντε Βιλ, Ανίτα, Βερντόνγκεν, Αλντερβεϊρελτ, Ενό, Σουλεϊμανί (67' Έρικσεν), ντε Γιονγκ, Εμάνουελσον (79' Σαπόνγκ), Λίντγκρεν (62' ντε Ζέου), Σουάρες
ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς (15' Κρέσιτς), Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σορλέν, Ίβιτς (75' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης (92' Παπάζογλου)Γκολ: 13' Σουάρες - 72' ΊβιτςΚίτρινες κάρτες: 11' Εμάνουελσον, 70' Ενό, 78' Βερτόνγκεν, 81' Σουάρες - 34' Μπουσαϊντι, 62' Βιτόλο

Έγραψε ο DonMits


Η Τούμπα θα είναι κόλαση και όλα γίνονται. Μετά το χτεσινό αποτέλεσμα έχουμε κάθε δικαίωμα στο όνειρο!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ