Τα νέα αποκτήματα της ομάδας Κ-20 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Τα νέα αποκτήματα της ομάδας Κ-20


Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ20 (από φέτος άλλαξε η ονομασία από Κ21).
Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι:
Καράδαης Αναστάσιος (Από τον ΑΡΗ Πλατανιάς, γεν. 1993),
Ζιγκερίδης Χρήστος (από τον Ηρακλή Χειμάρρου Σερρών, γεν. 1993),
Μίξιος Δημήτριος (από Πανθρακικό, γεν. 1993),
Θανάσης Κωνσταντίνος (από Ανατολή Ιωαννίνων, γεν. 1992), Πολλιανίδης Βασίλης ( από Βορρά Αμπελοκήπων, γεν.1994),
Τσιλόπουλος Χριστόδουλος (από Ελπίδες Θερμ. Θέρμης, γεν. 1994), Καραγιάννης Αλέξανδρος (από Πυρσό Γρεβενών, γεν. 1993) και Λιαρτζλής Κυριάκος (από Κολχικό, γεν. 1994).
Η ομάδα από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στις άρτιες εγκαταστάσεις του Αγίου Παντελεήμωνα στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
Η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Bella Toumpa arhontiko το οποίο βρίσκεται στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας στους πρόποδες του Καιμακτσαλάν, ανάμεσα στις λίμνες Βεγορίτιδα και Πετρών. Χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία μπορεί να προσφέρει στους αθλητές την απαιτούμενη ηρεμία και συγκέντρωση που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
Η προετοιμασία υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Νίκου Πασσιαλή (αντικατέστησε τον Δημήτρη Μπουγιουκλή τον οποίο η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί πολύ για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του) θα διαρκέσει μέχρι την 1η Αυγούστου.
Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί ένα φιλικό με τον ΑΡΗ Λόφων και ενδεχομένως δύο ακόμα φιλικά με τοπικές ομάδες.
Επίσης έχουν ήδη οριστικοποιηθεί φιλικά παιχνίδια με τον Ηρακλή Γερολάκου από την Κύπρο στις 9 Αυγούστου και τον Απ. Λεμεσού στις 25 Αυγούστου, ενώ όπως κάθε χρόνο ο ΑΡΗΣ θα συμμετέχει στο τουρνουά ΕΓΝΑΤΙΑ που διοργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης 17-8 με 20-8.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ